Nem tudom megállni szó nélkül, hogy ne ejtsek pár rossz szót ismét a Megarave-ről. Tulajdonképpen nem mondhatnám, hogy nagy meglepetés ért, amikor megláttam, hogy mik lesznek a következő vinylek. Amikor februárban megírtam EZT a bejegyzésemet, akkor nem lőttem nagyon mellé annak, amit most hoztak nyilvánosságra. Annyit tévedtem, hogy a remix project 6, nem a 118., hanem a 119-es lesz, valamint nem egy Kasparov remekmű következik, hanem régi Dione számok egy lemezre dobálva.

Vicc az egész... Sanszosan Dione is rájött, hogy kalap szart sem ér a munkája, így hát most új számok helyett rádobált pár régi számot a lemezére, amik valóban jók, szóval alapvetően nincs vele semmi gond, de azért a múltbeli lemezei ismeretében megmosolyogtató, hogy miképpen próbálja fenntartani a nevét. Most, hogy senki nem tud újdonsággal szolgálni az lesz a bevett szokás, hogy régi számokat fognak 1-1 előadótól rádobálgatni és eladják őket új lemezként? Hiszen nemrég volt ugye Z-Vago lemez, most meg a Dione Floorkillaz... A következő vajon mi lesz? Partyraiser floorkillaz, Headbanger floorkillaz, Kasparov floorkillaz? Mondjuk az utóbi esélytelen, hiszen nincs 4 épkézláb száma, amiket össze lehetne válogatni. Az a szerencsétlen InQontrol himnusz is milyen szar lett, nem ilyet érdemelt volna a Q-Dance, de hát miért vele csináltatták...

Képzeljétek el, hogy a MRV120 valami újat fog tartalmazni! Durva mi?

Chrono, The Demon Dwarf & Sneiterheadz
[MRV120]

A1. Chrono & The Demon Dwarf - Shut the fuck up
A2. Chrono & The Demon Dwarf - The funky shit
B1. Sneiterheadz & The Demon Dwarf - De gebruiker
B2. Sneiterheadz & The Demon Dwarf - Wat is dit (Fucktup remix)

 

 

Fogalmam nincs, hogy ki ez a három emberke, az életemben nem hallottam még a nevüket, mindenesetre a previeweket meghallgatva vegyes feelingjeim támadtak. Az A1 egész korrekt kis számnak tűnik így első hallásra. Az A2 már kevésbé tetszik. A B1 sem az én világom, valamint a B2 se fog a kedvenceim közé tartozni, de ha tetszési sorrendet kellene kialakítanom, akkor az A1 után nálam ő jönne.

Összességében a srácok számainak a hangzásvilága beleillik a Megarave stílusába. Nem egy világmegváltó lemez, kicsit egyformák a számok, de legalább nem olyanok, mint amiket az elmúlt hónapokban a MRV-től kaptunk és talán ezért is fog szerintem sokaknak tetszeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr31085932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F34R 2009.05.06. 15:04:36

tényleg jó kis vinyl jó tesz az új hangzás a megarave-nek az inqontoll -zt meg talán csak azért csinálta kasparov mert ő noisecontollers tagja bas oskam alteregója kasparov és 2-en alkotják a Noisecontrollers csapatot;P
sebaj a Headhunterz Scrap Attack (endymion remélem jobb lessz):P
süti beállítások módosítása