Kapcsolódó bejegyzés: Ophidian & Ruffneck - Noisemaker VIP



 

Majd kiugrott a szívem a helyéről, amikor megláttam, hogy felkerültek a preview-ek a Cardiac oldalára, valamint a rendelés gomb is "megjelent" a vinyl mellett! Miután végighallgattam a remixeket, gondolkodás nélkül kattintottam a rendelés gombra, így az elsők között sikerült bezsebelnem egy példányt ebből a remekműből!
 
Az A oldallal sikerült akkora meglepetést okozniuk számomra, hogy az valami kegyetlen! Annak ellenére, hogy az A2 neve Not really original version, mégis az eredeti szám az :D Vagy pedig valami nagyon kevés módosításon eshetett át, de így elsőre meghallgatva tuti, hogy az original verzió az :)
 
Az A1 is nagyon bejött, kevés módosításon esett a szám, de talán nem is baj, hiszen pl Meander és Tapage remixében pont az nem tetszik, hogy alig emlékeztet az eredeti számra. Persze biztos lesznek olyanok, akiknek pont az az ultrabrutál verzió fog tetszeni. Ami az A1-ben nekem nagyon tetszik, hogy a zúzás alatt is többször felcsendül a lyrics, a kiállás pedig nagyon "sejtelmesre" sikeredett, így nyugodtan állíthatom, hogy Ophidian-ék remek munkát végeztek a saját számuk átdolgozásakor. Nem is nagyon tudnék mondjuk mihez viszonyítani, hiszen nem megszokott, hogy valaki a saját számát átdolgozza, de ők mindenesetre jól csinálták!
 
Amiről eddig nem beszéltem, az a Meccano Twins féle remix. Mit is mondhatnék róla? A basszus engem abszolút a Different Breed Of Men-re emlékeztet, viszont ebben az esetben ezt nem teljesen pozitív jelzőként mondom. Lehet, hogy azért nem nyerte el annyira a tetszésemet, illetve azért kötök bele, mert az eredeti Enzyme-s basszust lecserélni egy olyanra amit ők szoktak alkalmani a saját számaiknál egy kicsit "sértőnek" érzek ennél a számnál... Ennek ellenére nem mondanám, hogy nem tetszik a B1, csak éppen szerintem az A oldal übereli :)
 
Egy biztos, hogy ezek között a verziók közt mindenki meg fogja találni a saját ízlésének valót, és gyanítom, hogy sokszor fogunk mostanában ezekkel a számokkal találkozni különféle mixekben...
 
Csak gratulálni tudok a Cardiac-nak, ismét sikerült egy méltó számból VIP release-t készíteni, pláne azért volt jó választás ez a szám, mert a Noisemaker egy igazán különleges darab és mégis ennek ellenére abszolút eltűnt a múlt homályában, teljesen méltatlanul, teszem hozzá! Hát az biztos, hogy most újra előtérbe fog kerülni!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr100924656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása