Érdekes infókkal szolgálhatok a Thunderdome himnuszát illetőleg. Ugye kérdéses volt, hogy melyik labelen fogják kiadni az Act Of God-ot, de mára bizonyossá vált, hogy a 2006-os TD anthem-mel elindított Thunderdome Records alatt fogják kiadni. Szóval annak ellenére, hogy Endymion és Nosferatu csináltam se nem Bionic lett, se nem Enzyme (bár ez mondjuk elég valószínű volt...)

Az is biztos sajnos, ahogy mostanában már megszokhattuk a legtöbb anthem-et tartalmazó vinyl-nél, erre is csak 2 szám fog rákerülni, az original és egy durvább remix.

A1. Act Of God (Official Thunderdome Anthem)
B1. Act Of God (Break Neck Mix)

Nem tudom amúgy, hogy mások hogy vannak ezzel, de engem egyre jobban bosszant ez, hogy mindig csak 2-2 számokat tesznek fel ezekre a "himnuszos" lemezekre... Persze így is viszik őket mint a cukrot, de sokkal szebben nézne ki, ha legalább a B oldalon lenne még valami meglepi szám, amit eddig még nem adtak ki. Mert hát azt szerintem nyugodtan állíthatjuk, hogy minden label-nél vannak számok, amiket hallhattunk bulikon, settekben, de jó ideje nem jelentek meg és ilyenkor, amikor rádobálják a két himnuszt bőven mellérakhatnának egy másik régóta várt számot is. Pl mint a Raise Cain esetében a World will shiver remixet, aminek köze nem volt a Raise Cain-hez és mégis arra a lemezre került fel, pedig ráadásul még a remixelő is TTM-es volt.
Na mindegy, ezt sajnos nem én fogom eldönteni mik kerülnek rá 1-1 lemezre, de nem hiszem el, hogy a kiadók nem gondoltak még erre... Vagy az egész csak a business miatt van? Mivel úgyis megveszed, ha csak kettő, vagy akár 1 (Payback Time, Twisted World...) számot nyomnak rá. Viszont ez az üzletpolitika nagy cigányság a csórókkal szemben, de hát nekik is meg kell élniük valamiből :) :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr16817055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F34R 2008.12.11. 17:00:41

ezt mnár tudzam én is régen hogy a thunderdome fogja kiadni ezt épen akor tudtam meg mikor mercenary blogján vitáztak róla az meg 1 hónapja :P
jó kis lemez lessz a break neck mix a nekem tetsző:)
süti beállítások módosítása