Most döbbentem rá, hogy milyen gyorsan elrepült az elmúlt két hét. Szinte mintha tegnap lettem volna először utin órán, és már is itt lóg a levelőben a vizsga, ami jövő kedden esedékes. Szerencsére ma megérkezett az új személyim is, úgyhogy legalább most már amiatt nem kell aggódnom. Viszont nem értem, hogy hogyan lehet egy rutin vizsgát berakni reggel 7.15-re. Már az idejét sem tudom mikor kellett ilyen korán kelnem, ráadásul az egy dolog, ha az ember kómásan végigüli a kora reggeli órákat vagy hasonló, de hát itt nagyon fittnek kell lenni és azért eléggé koncentrációigényes, főleg hogy ugye ott van a vizsgadrukk is.

Ráadásul ezzel sikerült tönkretenniük a hétfő esti programomat is, ami egy jó kis összeülős sörözés lett volna, de mivel nem szeretnék piásan volán mögé ülni, így kénytelen voltam lemondani. Sebaj, majd utána legalább lesz mire inni :D

Mindenesetre jó érzés, ahogy egyre közelebb kerülök a jogosítvány megszerzéséhez, habár a forgalomban való vezetés jóval tovább fog tartani, mint a rutin része a dolognak és parásabb is lesz, de valahogy majdcsak megbírkózom vele :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr62955032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása