Dj D vs Nitrogenetics - Melodic Art

[HM2768]

A1 - Dj D vs Nitrogenetics - Melodic Art
B1 - Dj D - Brutal
B2 - Nitrogenetics - Rise and Shine

Éppen hogy csak kijött Hellsystem Mad Pimp-je, már be is jelentette a Hardcore Blasters, hogy közeleg a következő vinyljük. A megjelenésig még majdnem 1 teljes hónapot kell várnunk, úgyhogy addig is be kell érnünk a tracklist-tel, valamint a hozzá tartozó preview-ekkel.

Ez az új release DJ D és Nitrogenetics közös szerzeménye, melyen három szám található. Ebből egy közös, a B oldalon pedig 1-1 önálló szám található tőlük.

A previeweket meghallgatva a következő vélemény alakult ki bennem:

  • A címadó Melodic Art egy nagyon jó szám, dallamos, nem nyáladzós, igen
  • B oldalon található elsőként DJ D új száma, amely a Brutal címet kapta, amitől a címe miatt valami keményebbre számítottam és lehet, hogy ez az oka annak, hogy nem férkőzött be túlságosan a szívembe. A megszokott DJ D féle basszus megy a számban, nekem kicsit túl monoton, ez a szám tetszik a legkevésbé, DJ D-től többet vártam volna...
  • Hálisten a B2 felhúzza azért ezt a lemezt, ugyanis Nitrogenetics-ék ismét remek számot alkottak. Dallamos, jó basszus, kellemes lyrics, valóban jó szám.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr86932590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása