The Timetable

Blackbox
22:30 – 00:00    Alex B
00:00 – 01:00    Promo
01:00 – 02:00    Endymion
02:00 – 03:00    D-Passion
03:00 – 04:00    Tha Playah
04:00 – 05:00    Ruffneck & Promo
05:00 – 06:00    The Wishmaster
06:00 – 07:00    The Outside Agency

Topdeck
21:30 – 23:00    Husz
23:30 – 00:30    Void Settler
00:30 – 02:00    Ophidian
02:00 – 03:00    Rude Awakening
03:00 – 04:00    Matt Green
04:00 – 05:00    Deathmachine
05:00 – 06:00    Unexist

Már éppen alváshoz készülődtem, amikor megpillantottam a Q-Dance oldalán tündöklő új bejegyzést, amiben többek közt közzétették a szombati timetable-t is. Mondanom sem kell, hogy egyből kiment az álom a szememből és már gépeltem is a böngészőm címsorába a blog.hu-t, hogy írhassam ezt a bejegyzést.

Már amikor a lineup-ot nyilvánosságra hozták, akkor is nehéz volt hinnem a szememnek és most, így beosztva az egyes DJ-ket szinte képtelen vagyok felfogni amit látok. Valami leírhatatlan boldogságot érzek. Totálisan hihetetlen, hogy 3 nap múlva mit fogok átélni. Ilyen csodálatos lineup-pal még sosem találkoztam, az biztos, hogy már ezzel felül fogja múlni az eddigi partykat.

Tényleg nehezen találok szavakat, de megpróbálom azért amennyire lehet értelmesen leírni a timetable-el kapcsolatos feelingemet. Ami a 22.30-as Blackbox-os kezdést illeti engedjétek meg, hogy kezdésnek elmeséljek egy sztorit, mert így utólag mosolygásra késztet, ha eszembe jut a tavalyi Shadowbox. Emlékszem, amikor Zsanival bejutottunk a Heineken Music Hall-ba és elkezdtük felfedezni a helyet. Amikor betévedtünk a kisterembe (Topdeck), először azt hittem, hogy az lesz a fő aréna és belül teljesen összetörtem, hogy egy ekkora helyen fogunk bulizni. Aztán, amikor feljebb mentünk egy emeletet, akkor láttuk, hogy az egyik oldalon van pár hatalmas ajtó. Odamentünk, de csak nem sikerült kinyitni. Aztán egy 10 perc idegeskedés után kijött egy srác az ajtón és mi pedig gyorsan bementünk. És ez volt az a pillanat, amikor egy hatalmas szikla lezuhant a szívemről és olyan szinten megkönnyebbültem, hogy majdnem rosszul lettem. Ugyanis az ajtó mögött nem más fogadott minket mint a nagyterem, ahova éppen elkezdtek vagy 10 különböző irányból beáramlani az emberek. Utólag tűnt fel aztán, hogy csomó ajtó vezet a terembe mindkét emeletről, csak éppen van amelyik tükörnek van "álcázva", illetve van olyan is, ami ilyen "tiltott" részleg feelinget keltett. Gondolom ez így leírva nem nagy szám, de azért átélni egészen más volt, és ígérem most megörökítek mindent a tükörajtóktól az áthatolhatatlannak tűnő nagy fém kapukig mindent és majd utólag talán könnyebb lesz megérteni a naívságunkat azt illetőleg, hogy elsőre kicsinek tűnt a hely :)

Hamár a lineup-ról kezdtem el beszélni, akkor vissza is kanyarodnék a témához. A Blackbox-ban Alex B fog kezdeni, majd éjfélig övé lesz a DJ pult. Tökéletes döntés volt őt berakni elsőnek, hiszen ő tipikusan az az ember, aki iszonyatosan nagy skálán játsza a hardcore-t és tavaly is remekül megkezdték az estét T-Junction-nal. Éjfélkor aztán Promo-é lesz a főszerep, majd 1-kor a TTM-esek után jön egy kis dallamos Enzyme, amivel Endymion-ék tovább fogják fokozni az élményt. Utánuk következik az "én emberem", D-Passion. Kegyetlenül szétbassza majd a termet abban biztos vagyok, az ő settjét várom a legjobban és bele sem merek gondolni, amikor majd felteszi az Infection-t, a This Is The Day-t... Atyaég de csúnya világ lesz ott... Hú de kivagyok, már a gondolattól is kiráz a hideg. D-Passion után aztán ismét mainstyle fog következni, és ki lenne erre alkalmassabb, mint Playah, a maga remek stílusával és a csodás zenékkel, amiket mindig játszik. Playah után jön azt hiszem az a páros, akik valami igazán speciálisat fognak játszani. Promo és Ruffneck... Tavaly ugye Buzz Fuzz-zal tolt Promo egy oldschool settet és úgy néz ki, ismét valami különlegeset akarnak vinni az amúgy sem éppen unalmasnak mondható estébe. Utánuk következik Wishmaster, aki számomra kicsit olyan, mint Alex B: vegyes stílusú zenéket játszik, keveri a TTM-et a Traxtorm-mal és Enzyme-mal, és ennél jobbat nem is kívánhatna az ember így reggel 5-6-ig. Aztán 6-tól jönnek TOA-ék, akik romokba döntik az estét. Kevés esélyt látok rá, hogy másként lesz, erről nem is szeretnék inkább írni...

A kisteremmel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy r_AW settjét meghallgattam volna, de egybeesik D-Passion-nel, így kizárt, hogy átnézzek akár egy percre is.

Na most pedig megyek aludni, annál közelebb kerülök a busz indulásához és magához Hollandiához is.

2 nap

Már csak ennyit kell kibírnom. Nehéz és hosszú két nap lesz ez az már biztos...

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr21010880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása