Egy hét szünet után

Címkék: hír info saját 2009

2009.01.07. 18:09

Többek írtak nekem azzal kapcsolatban, hogy miért hagyagolom a blogot és miért nem frissítettem az elmúlt napokban. Tény, hogy 1 hetet még sosem hagytam ki és jól esett ez a fajta "zaklatás" :)
Úgyhogy ennek örömére jöjjön akkor egy kis update...

A fő ok, amiért kissé hanyagoltam a blogolást az, hogy még decemberben megfogadtam, hogy nem akarok semmit az utolsó pillanatra hagyni a sulival kapcsolatban és habár csak február 9-től kell mennem, azért elkezdek foglalkozni a dolgokkal az újév után. És ennek betartása végett, az utóbbi napokban megírtam a szakdolgozatom vázlatát + a gyakorlati beszámolómat is, hogy túl legyek rajta. Aztán miközben azokat írtam semmi erőm nem volt még a blogra is írogatni. Főleg, hogy a gyakorlati beszámolóm nagy kreativitást igényel, mivel egy árva szó sem igaz a 12 oldalból :D Ennek okait most nem részletezném...

Ezenkívül olyannyira jó kisfiú voltam, hogy kitöltöttem az indexemet is, megcsináltam a beiratkozós és a tárgylistást lapot is. Na nem mintha olyan nagy meló lett volna, de valahogy mégis elszippantották az erőmet. Túl ellustultam ebben az elmúlt 3 hónap iskolaszünetben :D

Hoppá! Ahogy írom ezt a bejegyzést most vettem észre, hogy máris végighallgattam a röpke 6 és fél órás Fear FM szerinti "top100 hardcore track" settet. A zenék 80%-ával egyetértek, hogy bekerültek a top100-ba, de vannak olyanok is amiknek szerintem semmi keresnivalójuk... A lista különben itt tekinthető meg, valamint akit érdekel azoknak közzéteszek letöltési linket is, habár nem a sajátjaim, de nem fogok most 400mb-ot csak azért feltölteni, hogy ne legyek "linklopó". PART1  PART2

Mi is történt még a héten? Most jut eszembe, hogy túl vagyok az első vezetési élményemen is! :) Szombaton ugyanis elmentünk apával és tanítgatott. Egész jó móka volt, kezd egyre izgalmasabb lenni ez a jogsis téma, de sajna a héten nem tudunk gyakorolni (max hétvégén) mivel az ünnepek lezárultával ugye újra beindult a munkaszezon...

Apropó munka! A ház megüresedését ügyesen sikerült kihasználnom az elmúlt 3 napban. Ez nem jelent mást mint azt, hogy jó sokat mixelgethettem, ami jól jött, mert már nagyon elvonási tünetem volt :)

Ennél szomorúbb, hogy hiába kattingattam megállás nélkül a Sonic Solution és a Recess oldalát, de  semmi változá nem történt, nem képesek kidobni se az új Traxtorm lemezeket, se a Thunderdome anthemet. Már december közepe óta "Out Soon" van, kurva életbe már... A Recessen a megjelenést meg sikerült jan. 10-ről 12-re módosítani, hogy még plusz 2 napig szenvedjen az ember. Ráadásul semmi új infót nem közöltek a márciusi Promo bulival kapcsolatban és az upcoming releasek is elég gyászosan festenek eltekintve 1-2 kivételtől, mert például az új  Hardcore Blasters-en biztos nagyot fog ütni az új Hellsystem vinyl.

Hogy a zenei témánál maradjak - hamár belekezdtem - akkor muszáj megemlítenem egy fontos hazai hírt. Közeleg a következő Explosion! A dátum március 21, a lineup még ismeretlen, szerintem még csak most tervezgeti Mercy :)
Ha lineup nem is, de viszont flyer az már van, gratulációm hozzá, nagyon ötletes lett! Íme kicsiben, kattints rá az eredeti mérethez!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr31852655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: home 2019.02.12. 04:57:54

Camtasia studio 8 keygen crack torrent - chandgizmichurs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása