Gondoltam feldobom egy kicsit az oldal színvonalát 1-2 aprósággal. Gondolom szembetűnőek az újítások, de azért leírom, hogy mik is változtak pontosan:

  1. Digitális óra, mely folyamatosan mutatja a pontos időt
  2. Egy script segítségével minden nap láthatjátok kinek van az adott napon névnapja
  3. Egy időjárásjelzőt is tettem fel, mely Magyarországon a nagyobb városok aktuális időjárását, hőmérsékletét mutatja
  4. Akárhányszor letöltitek valamelyik oldalamat mindig olvashattok egy új viccet
  5. Egyesítettem a "buli ", illetve "hardcore" csoportot, így most már csak hardcore van (gondoltam felesleges két különböző)
  6. Az egyéb linkekhez bekerült a Yetisportokat tartalmazó post
  7. Az egyéb menü alatt láthattok egy üzenőfalat, ahova várom az észrevételeket, megjegyzéseket, használata roppant egyszerű és gyors

Köszönöm szépen, hogy tegnap (23-án is relatíve sok látogatóm volt (100+) és igyekszem további fejlesztésekkel az olvasók kedvében járni.
Ha bármi óhaj-sóhaj-kérdés-javaslat felmerülne írjatok bátran kommenteket (köszönöm azoknak, akik eddig hozzászóltak), vagy használjátok akár az üzenőfalat, hiszen (egyrészt) azért csináltam.

További kellemes időtöltést kívánok

mindenkinek a

blogomon!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr10785237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása