Na most sikerült csak felkelnem, úgyhogy most tudom csak a képeket közzétenni. Amíg töltöm fel őket gépre + netre ejtek pár szór a tegnap estéről.
21:15-kor kezdtük az estét egy kocsmában, jó volt végre találkozni a régi arcokkal, iszogattunk, dumálgattunk, majd éjfél körül átmentünk a néhány utcára lévő helyre, ahol ekkor már javában zajlott a gólyabál. Nagy meglepetésemre találkoztam egyik volt középiskolai osztálytársammal, aki securitysként vol jelen eme bulin. Most nem akarok regényt írni, de összegzésként már csak arra jó volt ez az összejövetel, hogy mindenki találkozhasson a rég nem látott kedves iskolatársaival :D
Mielőtt elfelejtem, meg kell említenem az SMS falat, amit felhasználtam egy kis reklámozásra, illetve érzelmeim kifejezésére :)

A képeket kétféle verzióban tudjátok megtekinteni: végig lehet nézni egy slideshow segítségével, vagy le lehet tölteni őket egyben becsomagolva innen!

Jó szórakozást :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr59781715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása