Tegnap a Fresh FM-ben speciális este volt a Sound System Command tiszteletére és a vendég, akit meghívtak magukhoz nem más, mint D-Passion. Készítettek vele egy interjút, amire személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, habár ezeddig nem sikerült hozzájutnom, de bízom benne, hogy publikussá teszik majd valahol angolul.

Ahogy az a meghívottaknál lenni szokott az interjú után D-Passion is adott egy settet. Méghozzá nem is akármilyet, mert mi más illene jobban ehhez a bulihoz, mint egy speciális set, melyben csak és kizárólag új és régi Third Movement slágerek csendülnek fel.

Annyira jó volt egy ilyen settet meghallgatni, habár sajnos csak 45 perces, de ez a 45 perc is megtette a kellő hatást és  most mégjobban várom már, hogy élőben is hallhassam ezeket a zenéket. Szinte el sem hiszem, hogy csak két hetet kell kibírnom, de az biztos hogy ez a 15 nap nagyon hosszúnak fog tűnni.

A set letölthető a fenti képre, vagy az alábbi linkre kattintva!

01-Promo - Counter Attack
02-Korsakoff - Seperated World
03-D-Passion - Self-Made
04-Promo - Emotions Over Anger
05-D-Passion - People Of Faith
06-Promo - My Claim To Fame
07-D-Passion - What's Going On?
08-Catscan - The Agency
09-D-Passion - Put Things Right
10-Promo - Phreak Ya Speaka
11-D-Passion - This Is The Day
12-The Dj Producer - The Signal 2007 (D-Passion Remix)
13-D-Passion - Change History

D-Passion_-_Club_Fresh_Hardhouse_(Fresh_FM)-FM-04-03-2009-hM

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr98982430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása