Masters of Hardcore 26 - 2CD

[MOHCD2026]

CD1:
1. Day-Mar - Pole Position
2. Masters of Ceremony - Dirt
3. Angerfist feat. Dj Vince - No fucking soul
4. Roland & Sherman - Jonge Edammer
5. Mad Dog - Last Motherfucker
6. Catscan - 15 seconds of fame
7. Ruffneck & Ophidian - The real
8. Promo - Battling ignorance
9. Dione - Still here kicking ass
10. Placid K - Wall to wall
11. Dj D - Disharmonic harmony
12. Angerfist feat. Cixx & Kokka - Brother's Keepers
13. Evil Activities - No place to hide
14. Mike NRG - Lost in dreams (Weapon x Remix)
15. Tymon vs Negative A - Hells Bells
16. Angerfist - In a million years
17. Tieum - Ready to party (Tieum vs Est damage remix)
18. Akira - Beatdown anonymous

CD2:
1. Korsakoff - Focus
2. The Viper & G-Town Madness - Let it bump!
3. Unknown - Punani
4. Nico & Tetta - Gangsta & Gangsta
5. Dj Neophyte vs Tha Playah - The ultimate project (feat. MC Alee)
6. Catscan - Future is now
7. DNME - Existenz
8. Noize Suppressor - Ass Up
9. Art of Fighters vs Mad Dog - Party starter
10. Menace II Society meets Catscan - Chronic counter
11. Weapon X - Planet Rocker
12. Headbanger - This is war ( Dj D remix)
13. Dj Paul presents - Offensive Thrillah
14. Angerfist - Radical (Dominator 2008 anthem)
15. Masters of Ceremony - Rocking with the best
16. Tymon vs Negative A - Methods of madness
17. Dj Neophyte & Tha Playah - Great success!
18. Drokz - Return to the cunt stylo

Nos ahogy arra számítani lehetett így az októberi Pole Position buli után kijött az új MOH album is. Az igazi különlegességet nem önmagában az album megjelenése keltette számomra, hiszen minden buli után kiadnak egy albumot, de ez alkalommal látszik, hogy törekedtek a minőségre is, nem úgy mint pl az utóbbi 1-2 MOH albumnál, amin jó számok voltak, de semmi különös, valahogy elveszett a többi lemez között. A tracklistet elnézve hálisten ez most meg fog változni, ugyanis csupa ínyencséget lehet találni a listában, olyan számokat amíg még meg sem jelentek, de már eladő alapján sejthető a stílus és a minőség.
Úgy érzem, hogy így látatlanba is szólok pár szót a számokról, aztán majd ha megjelenik újraértékelem és kiderül milyenek az előérzeteim :)

Angerfist feat. Dj Vince - No fucking soul: Ígéretesnek tűnik, már csak azért is, mivel Angerfist és Vince stílusa nem éppen hasonló, ezért úgy gondolom, hogy valami igazán különlegesben lesz részünk, ha ezt meghallgatjuk.
Roland & Sherman - Jonge Edammer: Na igen, ez az a szám, amit nem tudok hova tenni. Ez azért van, mert Roland & Sherman eddig összesen 1 számot produkált, ami még a MOH053-ra került rá anno. Most meghallgattam azt a számot mivel halvány emlékem sem volt, hogy mégis kik ezek és mit alkottak, de meg volt az oka, hogy nem hagytak mély nyomot bennem... Egy tipikus "semmilyen" számot csináltak, ami nem áll másból, csak váltakozó basszusok és dobok összevisszaságából, egy nagy nullához tudnám hasonlítani... Hát nagyon bízom benne, ha már ismét rákerültek egy MOH albumra akkor talán sikerült végre valami értelmesebbet összehozni.
Catscan - 15 seconds of fame: Na végre egy új Catscan szám! Ő is jól eltűnt mostanában, a Creative Counter óta nem sokat lehetett róla hallani, nemrégiben is max annyira tűnt fel a neve, hogy összemashupolták a számát a Chronic Disorderrel... Reméljük, hasznosan töltötte az idejét és egy jó számot sikerült összehoznia!
Ruffneck & Ophidian - The real:
Hehe mit keres egy új Enzyme szám egy MOH albumon :P Mondjuk már megszokott a label-ek keverédésése, (ezen az albumon is van TTM-től Megarave-ig minden) de fura látni, hogy egy unreleased tracket más labelen adnak ki először... Én csak abban bízom, hogy lesz annyira main mint a So Many Sacrifices és nem lesz annyira sötét stílusú (bár  páran, pl Mercy biztos inkább annak örülnének :D )
Placid K - Wall to wall: Placid K se hallatott magáról egy ideje, az utolsó vinylje elég gyengusra sikeredett, egyedül a címadó Are You Aware volt jó szám. Na majd meglássuk most mit hozott össze a mi Placid barátunk...
Mike NRG - Lost in dreams (Weapon x Remix): Őt már ismerjük, több settben is feltűnt már, de albumon/vinylen még nem adták ki. Újabb furcsaság, hogy miért pont MOH albumon jön először fullban?
Tymon vs Negative A - Hells Bells: Ez is új track, de nem hiszem, hogy az én világom lesz, sose voltam oda egyikőjükért sem, bár Negative A csinált már néhány jó számot...
Tieum - Ready to party (Tieum vs Est damage remix): Ajjaj, ez sanszos, hogy kemény odabaszós muzsika lesz... Ha Tieum megremixeli a saját számát attól asszem lehet félni :D
Akira - Beatdown anonymous: Akira. No Comment. Lesz itt Fuck Tiesto :)
Nico & Tetta - Gangsta & Gangsta: Wow, egy vadiúj Traxtorm szám, aminek eddig semmi előszele nem volt? Ők is jó rég alkották már valami újat, bár tény, hogy ha kiadtak valamit az mindig minőség volt! Kíváncsian várom ezt a tracket!
Catscan - Future is now: Mégegy Catscan szám! Lehet készül az újabb vinyl is? Majd meglássuk...
DNME - Existenz: Ha lesz olyan jó mint az ID (Back Off), akkor ütős kis zene lesz az már szent. Persze DNME sem bővelkedik megjelentetett számokban, de az az 1 amit kiadtak az igazi sikerré vált, bízzunk benne ez sem fog a feledés homályába merülni!
Noize Suppressor - Ass Up: Nocsak, nocsak... Új NS... Gondolom hozzák a szokásos stílusukat... Akik szeretik, azok biztos nem fognak csalódni, akik meg nem, hát ezután se fogják az fix...
Weapon X - Planet Rocker: Mégegy unreleased Enzyme! És ráadásul Weapon X. Le a kalappal előtte, nemrégiben még egy ismeretlen valaki volt, most meg adja ki a jobbnál jobb számokat! Igazi befutó és tehetséges producer az már szent!
Angerfist - Radical (Dominator 2008 anthem): Igaz, hogy le lehetett anno tölteni fullban a Dominator honlapról, de albumra eddig még még nem került fel, pedig igazán jó szám. Valójában meglepett amikor először hallgattam, mert Angerfist-éktől nem ilyenre számítottam, de kellemes volt hallani egy ilyen számot is tőlük. Már csak vinylen kellene kiadniuk és már rendelném is :)
Tymon vs Negative A - Methods of madness: Újabb Tymon-Negative A szám. Róluk már mondtam véleményt pár sorral feljebb...
Drokz - Return to the cunt stylo: Drokz, akárcsak Akira: No comment. Különbség: kevesebb Fuck Tiesto, hogy egyszerűen fogalmazzak :D

 

Na hát ők lennének az új zenék, így látatlan-hallatlan többet nem tudok hozzájuk fűzni, de szerintem nem is kell.
Hogy szépen zárjam ezt a postot ezért kaptok egy playlistet néhány jó számmal, amiket tartalmazni fog az album is, valamint indítok egy szavazást, hogy ki mit gondol az új MOH lemezről!

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr34789015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F34R 2008.11.26. 06:44:02

Öh m a planet rocker -weapon-x től nem a az új enyzme 30 gathering -en van rajta?

F34R 2008.11.26. 16:07:21

De bizony ki jött nagy örömömre nézd meg a " kárdiáknál":)

The Warrior · http://thewarrior.blog.hu/ 2008.11.26. 17:14:36

most már kijött, de amikor írtam akkor még nem :D

revolutionist 2009.10.05. 21:47:34

Nekem tetszik!Mondjuk a boritó,valamint az egész pole position elmarad a már általam jól megszokott dizájnos MOH karaktertől.Én azért több munkát szántam volna a tervezésre.Nekem az a pole position dolog nem jött be.A Masters of hardcore 15 óta elég látványos változáson ment keresztűl a MOH logó,szerintem egyre igényesebb,illetve látványosabb lett,egészen a The warrior elite albumig.........Talán kivételt képez a tavaszi Design the future album,amiben talán már látok egy kis fantáziát.
süti beállítások módosítása