The previous days

Címkék: saját 2009 brokernet

2009.03.14. 17:05

Nehéz dolgom van az elmúlt napok összefoglalását tekintve, ugyanis olyan változások történtek az életemben, amik nagyban meghatározhatják a jövőmet. A lényeg az, hogy úgy néz ki, hogy a Brokernet-nél fogok szerencsét próbálni és ki tudja, lehet, hogy pár éven belül szép karriert futok be náluk... Na de ne rohanjuk annyira előre és inkább megpróbálom a történetet az elejétől elmesélni, hogy mindenki számára tiszta legyen.

Igazából Ádámnak köszönhetem a lehetőséget, ugyanis miután ő elkezdte a szükséges képzést és jobban megismerkedett a részletekkel, megkérdezte tőlem, hogy nem lenne-e kedvem csatlakoznom hozzá és, hogy nem érdekelne-e ilyen irányú munkalehetőség. Miután átgondoltam a dolgot arra jutottam, hogy végülis még csak 20 éves vagyok és mivel konkrét terveim nincsenek a jövőt illetőleg, egy próbát megérhet. Ezután megszervezett nekem egy interjút, vagyis jobban mondva egy beszélgetést az egyik magas rangú vezetővel, amit szerdára ütemeztünk. El is mentünk és megismerkedtem a részletekkel, beszélgettünk a terveimet, céljaimat illetőleg. Amiket mondott nagyon szimpatikusan hangzottak és a látok benne jövőt és lehetőséget, ezért abban maradtunk, hogy beszélek szüleimmel a képzést illetőleg, aztán majd meglátjuk.

Szerencsére anyáék örömmel vették, hogy van valami ami megfogott és ők támogatnak, ha belevágok. Jövő héten elintézem a beiratkozást a képzésre és ha minden igaz, akkor március 28-án már el is kezdődik az oktatás.

Ráadásul tegnap bedobtak minket a mélyvízbe, ugyanis elmentünk a Big Day nevezetű rendezvényre, mely félévente kerül megrendezésre a Brokernet által. Hát nehezen tudom szavakba önteni, ami ott elhangzott illetve történt. Amellett, hogy voltak homályos részek az előadásban nagyon érdekes volt és mégjobban megerősített engem abban, hogy belevágjak ezekbe a pénzügyi dolgokba. Nem akarok senkit untatni konkrétumokkal, de lényegében arról szóltak a beszédek, hogy ismertették az elért sikereket, valamint elmondták a jövőbeni célokat. Emelett megajándékozták azokat, akik szintet léptek, valamint hangulatcsinálónak fellépett a Four Fathers is, akik szenzációs műsort adtak. A műsorok közben volt 1 órás szünet, amikor is ettünk-ittunk.

Egy kis személyes megjegyzés: Nagyon jó érzés volt egy ilyen nagyszabású rendezvényen vendégként, és nem pedig felszolgálóként részt venni. Az pedig csak hab a tortán, hogy az egyik BGF-es barátom (Latty) volt az egyik felszolgáló, aki mellesleg remekül csapolta nekem a sört :D

A végére hagytam egy vicces képet, amin Ádámmal és Petivel vagyunk a Generali-s oroszlánok között :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr581001374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása