Enzyme friss

Címkék: vinyl hardcore hír info hollandia 2008 0 day enzyme

2008.12.18. 19:01

A Cardiac oldalát böngészve feltűnt néhány változás a bal szélen levő képeket illetőleg, ami több dolgot sejtet:

Kapott képet a az új Enzyme VIP, amin ugye a Noisemaker remixek lesznek, úgyhogy remélem ezzel arra utalnak, hogy hamarosan ki is dobják. Én már nagyon várom, kíváncsi vagyok kik és mit alkottak, hiszen az eredeti szám az zseniális. Ha akkorát fog ütni a mint a Dissonant Poetry remixek akkor nincs félnivaló az tuti és mivel VIP-en még rossz zenét nem adtak ki, így ki merem jelenteni, hogy akárkik is a remixelők biztos, hogy remek munkát végeztek. Annyit tudok egyenlőre, hogy az egyik verzió Tapage & Meander keze munkája...

Most veszem észre, hogy milyen nevet adtak a képnek (ugye amikor "leloptam" akkor automatikusan így mentette):
thenameoftheimagewontrevealathingbastards.jpg

Ez mekkora poén már :D (angolul nem tudóknak):
aképnevenemfogfelfednisemmitköcsögök.jpg

Tény, hogy ugye a név helyén is "?" áll, de aki informált az úgyis tudja, hogy mit takarhat a release. Mindenesetre ötletes, hogy így próbálják titokban tartani a mivoltát és engem megmosolyogtatott a dolog :)

 
Viszont a nagy titkolózás nem terjed ki a legújabb Enzyme X-re, számszerint a 30. darabjára eme sorozatnak. Sanszos, hogy a két rákerülő szám az új Enzyme Injection-ön feltünt Silly Mid On illetve Deep Square Leg lesz. Aztán ha mégsem akkor rosszul tippeltem...
More info soon...

 
 

 Volt mégegy kép, amiről viszont halvány sejtelmem sincs, hogy mit takarhat:

Annyit fűztek hozzá, hogy 2009 Február és More Info Soon...
Ha tippelnem kéne valami speckó Enzyme bulira gondolnék és nem pedig lemezre. Aki informáltabb nálam, vagy van valami tippje az ossza meg velem, mert rossz tudatlanságban élni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr77830265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása