2010-07-30 Extreme Beats

Kissé megkésve ugyan (már szinte megszokhattátok :D), de szeretnék egy rövid bejegyzés erejéig szót ejteni a múlt péntek esti TeKnoradio.nl adásáról, mely nem volt túlhírdetve, de akik érintettek, azok értesülhettek a műsorról többek között a Facebook oldalairól is.
Azért tartom fontosnak megírni ezt a bejegyzést, mert egy Holland eredetű rádióban nem minden nap hallhatóak csak és kizárólag magyarok által készített settek!
Úgyhogy, akik lemaradtak róla, azok most bepótolhatják, és letölthetik a rádióban elhangzott setteket.
Ehhez kedvcsinálásul felkértem a szervező Mental Disorder-t, hogy írjon egy rövid kis review-t a műsorról az ő szemszögéből, amit lejjebb olvashattok!
  

17:00-18:00 Mental Disorder
18:00-19:00 Hardliner
19:00-20:00 T-Virus
20:00-21:00 SiisTixx
21:00-23:00 NoiZeMaker
23:00-24:00 The Warrior
(tracklist

 

 

 

"Az Extreme Beats rádióműsort szokásos módon, a műsor rezidense, Mental Disorder nyitotta. Egy megletősen kemény felvezetést kaptak tőle mindazok, akik utána kötkeztek a műsorban. Mint már megszokhattuk tőle, lassabb tempón, de annál keményebb, ipari zenékkel adta meg a műsornak az alap hangulatát. Őt követte Hardliner, aki alapvetően Hard Technot játszik, viszont szereti vegyesen játszani a HT-t és az Industrial-t. Settjeit mindazok szeretik, akik szeretik az ilyen műfajú zenéket kicsit nagyobb tempon hallani. Általában 170-180 BPM-en játszik és nem volt ez máskép most sem. Utána következett T-Virus. Őt sokan ismerhetjük a dunaújvárosi "UNG" által szervezett bulikból. Az ő  mixe kissé változatosabb volt. A dallamosabb Mainstyle-t kedvelők, de az igazán darálos Hardcore hívei is megtalálhatták maguknak azt, amit szeretnek hallani. T-Virus után ismét, de egyben az utolsó Hard Techno set következett, amellyet SiisTixx szolgáltatott a rádiót hallgatóinak. Akik szeretik Dj. Hammondot és Richie Gee-t, azoknak ez a mix is elnyerhette a tetszését, hiszen nem egy Hammond és Richie track volt hallható a mixben. SiisTixx után következett NoiZeMaker, aki szintén kicsit felpörgette az ütemeket. Neki, a magyar hardcore szcéna által kedvelt, Make some Noize negyedik része debütált a műsorban. A mix nagyrészt a dallamosabb Mainstyle-ra épített, de találhatóak voltak benne egy-két Industrial és Drum and Bass track-ek is. A műsor levezetéséről és befejezéséről The Warrior gondoskodott. Kellőképen be is fejezte a műsort a jobbnál jobb mainstyle, és keményebbnél keményebb TTM zenékkel.
A műsor egy remek bemutató volt arra, hogy a feltörekvőben lévő magyar DJ-k mit tudnak. Ezentúl, egy tökéletes felvezetése volt, az Augusztus 28.-án lévő Mental Disorder B-Day radio műsornak is, ahol csak Industrial és Hardcore lesz hallható. Az augusztusi műsorról több információt a teKnoradio.nl oldalán (www.teknoradio.nl) és Mental Disorder myspace-én (http://www.myspace.com/djmentaldisorder) lehet majd találni!"

Köszönöm a segítséget és persze a lehetőséget ezúton is!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr232201645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása