Most, hogy már közzé van téve hivatalosan a lineup és a flyerek is 100%-osan készen vannak, vagyis minden információ napvilágot látott a márciusi Hardcore Explosion-nel kapcsolatban, itt az ideje, hogy kifejezzem érzéseimet, véleményemet eme bulival kapcsolatban.

Ami kis hazánk bulijait illeti (természetesen most csak a keményebb stílusúakról beszélek), azt kell, hogy mondjam, hogy tulajdonképpen 2 nagyobb partynév van, ami meghatározó itthon. Ezek közül természetesen az egyik, amelyik a legrégebb óta van jelen az itthoni szcénában a Hardcore Explosion, majd őt követi a néhány éve indult Rakehell partysorozat, aminek mindhárom "epizódja" szintén emlékezetes marad sok gabber számára (habár sajnos én a harmadikon nem tudtam ott lenni...).

A Hardcore Explosion a következő bulijával ismét bizonyítja, hogy tudja még fokozni a hangulatot! A régebbi Explosion bulikon is mindig jelen voltak "kisebb" nevű külföldi DJ-k és ma már nem is hiányozhatnak egyetlen Explosionről sem a külföldi nevek, de 2007-ben aztán kezdetét vette egy olyan sorozat, ami azóta is tart. Konkrétan arra gondolok, hogy azóta minden alkalommal nagy nevek és is felkerültek  a lineup-ra. 2007-ben az olasz DJ D látogatott el hozzánk, majd tavaly Ophidian tette le tiszteletét kis országunkban.

A márciusi Explosion lineup-ját tekintve egyértelműen látszik az igyekezet, hogy felül szeretnék múlni az eddigi bulikat, hiszen a lineup-on ezalkalommal három nagy nevet is láthatunk díszelegni. Tulajdonképpen egy kisebb Hardcore Blasters találka színtere lesz a következő Hardcore Explosion. Őket fogják képviselni Nitrogenetics-ék, valamint Hellsystem és természetesen DJ D sem sem maradhat ki a buliból, de mivel ő már zenélt nálunk solo-ban, most Angels Of Darkness néven jön(nek).

De mivel természetesen nem csak róluk fog szólni ez a buli, ezért mindenképpen meg kell említenem a többi nevet is pár szó erejéig.
Külföldi DJ-ket tekintve ott lesz még BPM Junkie, valamint Rob 2 Speed, akiknek főleg a durvább stílus kedvelői örülhetnek.
Azt este hátralevő részében hallhatjuk Cornell és Hertzz közös settjét, akik  most először lépnek fel Explosion-n, valamint a múltkori sikerük után Mercenary és XT Noise ismét egy közös settben fogják elvarázsolni a durvább stílus kedvelőit. A lightosabb stílust kedvelők is örülhetnek ezúttal, hiszen az estét Outragers-ék fogják nyitni egy hardstyle settel. Magam részéről azért örülök neki, mert legalább 1 óra már biztosan lesz amikor tudok beszélgetni és nem fogok bulizni :D

Néhány info még a bulival kapcsolatban: A helyszín ismét a Diesel Club lesz, a belépő 2500 HUF, ismét lesz merchandise stand, úgyhogy ha szuvenírt is szeretnétek vásárolni, akkor úgy vigyetek pénzt! Többi kérdésetekre választ kaphattok a flyereken, ha bármi egyéb kérdés merülne fel forduljatok bátran a szervezőhöz Mercenary-hoz (e-mail: mercenary@gabber.hu), de ide is írhattok, és ha tudok természetesen segítek.

Nagyon remélem, hogy ismét sok ember fog eljönni, see you there gabbers! ;)

Eredeti mérethez kattints a képekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr76918374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása