Jaj de nagyon szuper nap ez a mai: A sikeres kresz vizsgából hazatérve meghozzák a saját tervezésű pólókat, majd rá pár órára csönget a postás bácsi és 3 csomagot hoz nekem :D

Külön nagy boldogsággal tölt el a megérkezésük, hiszen így van pár napom gyakorolni velük, hogy szombaton feltehessem őket. Mert remélem senki nem felejtette el, hogy szombaton Dunaújvárosban a helye, hogy részt vegyünk egy felejthetetlen hardcore bulin!!!

Na jöjjön akkor egy kis áradozás a friss ropogós lemezekről:

Haladok sorjában:

Az Angerfist vinyl-t egyértelműen a Broken Chain remix miatt vettem meg, a másik 3 szám nem tud lázba hozni, habár a címadó In a Million Years elég jófélének mondható még. Sokan negatív véleménnyel vannak a Mad Dog féle remixről, pedig szerintem zseniálisra sikerült! Emlékeztet az eredeti számra, de egyértelműen egy új oldalról közelíti meg, ha mondhatom ezt, hiszen sokkal durvább basszust alkalmaz, valamint a magas dallamnak ez a fajta "módosítása" ami a remixben hallható, együtt igazán fantasztikus hangzást ad.

Az új Neophyte lemez egyértelműen a "musthave" kategóriába tartozik. Kevés olyan vinyl jött ki mostanában amelyiken az összes szám külön-külön is hatalmasat ütött, és egy vinylre tenni őket tökéletes húzás volt. Az előző  A címadó Cold As Me természetesen kilóg a sorból, persze jó értelemben. Egyértelműen a top5-ben van az Evil Activities és Playah számok között! Hihetetlen amit ők ketten alkotnak, csinálnak egy mókás, de ütős lyricset , amit társítanak egy tökéletesen eltalált dallammal és máris kész a "BOMB track". Így jellemezném ezt a számot, ha tömören szeretnék fogalmazni.
A B oldalon van ugyebár az Imperial és a Raise It Up. A kettő közül személy szerint a Raise It Up jobban bejön a dallama miatt, az Imperial az nekem ilyen "viccesnek" hat. Nem tudom jobban megfogalmazni, a basszus, a hangok, a dobok együtt ilyen "paródia feelinget" váltanak ki nálam, nemtom miért :D ...de hülyén néz ki ez így leírva...de ha egyszer így gondolom?! :)

Na akkor jöjjön Emphasis új lemezének elemzése :)
Hálisten nem csalódtam benne, bár elsőre nem fűztem hozzá sok reményt, hiszen eddig csak egy lemezt adott ki a TTM-nél (mondjuk az iszonyat jó lett). Most új label-nek adta el a számait, a Terror Traxnak. Igazából mindegy is, hogy ki adja ki, ha egyszer jók a számok, akkor ennek semmi jelentősége. És bizony azok! Főleg az A oldal sikerült nagyon ütősre, a két szám közül is külön ki kell emelnem a Back On The Job-ot, ami nálam bekerült a 2008-as számok top10-ébe! Rég volt már olyan, hogy egy teljesen átlagosnak tűnő mainstyle számra együltő helyemben így tomboltam volna :D Nagyon sok main szám látott napvilágot az elmúlt időkben, sokan már meg sem tudják egyiket a másiktól különböztetni. Valóban vannak nagyon hasonlóak, ezért is tiszteletre méltó egy ilyen "kis nevű" DJ-től ekkora számot hallani! Viszont egyet nem értek a számmal kapcsolatban, de ez persze csak azokat érinti, akik kevernék: Ha a szám elejétől indítod egy számra akkor pontosan 8 ütemmel később indul be, mint a többi szám. Nemtom, hogy mennyire érthető-e ez így ahogy leírtam... A lényeg, hogy úgy kell indítani, ha jól akarjuk keverni, hogy az elején lévő 1-2-3-4-5-6-7-8 ütemet kihagyjuk és onnan indítjuk., pedig semmiféle "váltás" nincs, egyszerűen mintha el lenne számolva 8 ütemmel az eleje... Ha nem tiszta még így se, akkor nézzétek meg magatok is, de tényleg így van ;)

Következő remekem az új Gathering Of Styles, számszerint a 3. A véleményemet az összes számról már kifejtettem itt. Nem nagyon van több hozzáfűznivalóm, amit gondolok a számokról azt leírtam abban a bejegyzésben...

Jááj szinte hihetetlen, hogy a kezemben tarthatom a K7 2-es darabját. Erre sose gondoltam volna, mióta lemezeket vásárlok, hiszen ez egy olyan lemez amihez normál esetben nem lehetett már hozzájutni (max csillagászati összegekért) és most, hogy ezt újranyomták azt hiszem egyértelmű, hogy be kellett szerezni! Kevés szám van olyan mint a Psychiatric Ass, hiszen ha ezt felteszik bulikon, arra mindenki felfigyel, ezt a számot nem lehet nem szeretni, ez tényleg az a kategória, ami mindenkit megmozgat a tánctéren! Viszont sanszos, hogy mivel most nagyon sokan beszerezték egy idő után el fog tűnni a varázsa és sok csodás számhoz hasonlóan "mindennapi" eleme lesz 1-1 partynak, de hát valamit valamiért...

Na nem nyűvőm tovább a szavakat, megyek vissza Xboxozni :D
Ti meg hallgassátok a jobbnál jobb számokat ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr88824822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása