Esztergomi kirándulás

Címkék: képek 2008 0 day

2008.12.30. 23:13

A Karácsony elteltével anya felvetette, hogy így az ünnepek után elmehetnénk egyet kirándulni, hogy kicsit együtt legyen a család és ne csak otthon a négy fal között. Mivel régóta szerettük volna megnézni Esztergomot, így hamar eldöntöttük, hogy oda menjünk. Le is fixáltuk a mai napot és a nagy hideg ellenére jól éreztük magunkat.

Megnéztük a bazilikát kivülről, belülről, valamint betekintettünk a kincstárba is, ahol sajnos fotózni nem lehetett, pedig lett volna mit. Iszonyat értékek voltak ott bennt, minden aranyból, gyémántből és egyéb drágakőből. Ereklyék, palástok, kupák és még számtalan dolog...

Utána sétáltunk egyet a főtéren és a környékén, és rámentünk a Párkányi hídra is, de Szlovákiába nem mentünk át, mert nem mindenkinél volt személyi/útlevél. Mindenesetre érdekes, hogy egy híd választ külön két országot, szóval megérte megnézni, és persze nem csak a hidat, hanem így az egész várost mert néha azért nem árt kicsit kultúrálódni is :)

Akit érdekel, azok megtekinthetik a képeket melyeket csináltunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr48849527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagydetti 2009.11.08. 12:04:44

jó választás, de egy esztergomi hová menjen kirándulni?:)
süti beállítások módosítása