Ma kaptam meg a Mr. Sale legújabb hírlevelét, melyben "kíméletlen-kiárusítás"-ról írnak. Jobbkor nem is jöhetne, mivel holnap gólyabál (én nem gólyaként megyek :P), így be tudok vásárolni olcsón 1-2 új elegáns cuccot.
290 Ft-os nyakkendők?? 990 Ft-os ingek? Kinek ne érné ez meg, és mellesleg tuti, hogy még ezekkel az árakkal is jól járnak (el tudom képzelni mennyi haszon van akkor, amikor ugyanezeket a nyakkendőket 3000 Ft-ért árulják). No de mindegy, engem csak az érdekel, hogy néhány ezer forinért tudok venni fasza ruhákat. És ha már ott leszek asszem egy jó szövetkabátot is beújítok, mivel azok is 9900 Ft-ra vannak akciózva...
Aki érdekelt ebben a témában, annak ajánlom, hogy mielőbb látogassa meg a boltot, mert egyre ürül a készlet, az internetes statiszkájuk alapján!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr74778457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása