Egyedi pólók

Címkék: hardcore hír képek saját t shirt

2008.12.07. 22:56

Zsanimmal azt találtuk ki, hogy kap tőlem egyedi, csináltatott pólót Karácsonyra. Körbenéztünk a neten, hogy mik a lehetőségek, milyen árban vannak stb. Találtunk egy jó oldalt, amit tudok ajánlani mindenkinek, aki ilyet szeretne csináltatni:
http://onlinepolo.hu/

Nagy választék van a pólók stílusát illetőleg, valamint többfajta formázási lehetőséget is  végrehajthatunk a ráírni kívánt szövegre. Ezenkívül a legjobb, hogy saját képet is feltölthetünk, valamint elfogadja a vektoros képeket is (háttér nélküli kép, mint pl Zsani Enzyme pólója, hogy csak a fej van rajta és nincs fehér háttere a képnek).

                              elöl                                                               hátul

                              elöl                                                               hátul


Aztán, ha már lúd, legyen kövér, én is csináltam magamnak egy pólót :)

                              elöl                                                               hátul

Remélem a minőséggel sem lesznek gondok, bár elvileg azt írták a honlapon, hogy jól dolgoznak, nem szokott panasz lenni. Hát majd meglássuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr67810209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása