Nos a nemrégiben megjelent TTM vinylt, melyről itt beszéltem, ma felrippelték, így teljes egészében végighallgathattam és így most tudok róla jobban nyilatkozni.

The anti-citizen: Ez a szám kevésbé tetszik, elég elvont, túl sok break, kevés dallam, lassú is kissé és elég monoton.
Self annihilation: Ez már jobban tetszik, kicsit ütősebb, nagyon bejön az a magas dallam ami "kavarog" a zúzda közben és a kiállásnál!
Back to the fold: Ez egy tipikus industrial szám, semmi extra, elhallgatom, de nem több :)
I bring you the future: A másik szám ami nagyon industriális, és számomra ez a legjobb szám a lemezen! A dallam a kiállásban az nagyon beteg, feláll tőle a szőr a hátamon, egyszóval zseniális! Ilyet is ritkán hallani tőlem egy industrial szám értékelésénél :)

Összességében nem rossz vinyl Hellfish-től, akik szeretik a stílusát most sem csalódnak benne! Nekem elég, hogy megvan gépen, biztos nem költenék rá...

Aki szeretné letölteni:
Hellfish_-_The_Anti-Citizen-_T3RDM0149_-Vinyl-2008-SQ.rar

 

Másik új infó amiről írni akartam, hogy új design-ra váltott az Art Of Dance.
bevallom, nekem ez sokkal jobban tetszik mint az előző flashes verzió. Az mindig szarakodott, összevissza működött, nem volt valami kellemes kezelni, és gondolom ezt páran említhették nekik és azért váltottak. Ez a mostani nagyon jóra sikerült, jobban áttekinthető, rögtön a kezdőlapon ott mennek a friss bulik intrói, jobb böngészni a képeket, nem vagy tőle a böngésző, szal zsír lett nagyon!
http://www.artofdance.nl

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr31804000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása