Sajnos úgy néz ki, hogy a jövő héten még nem jön meg a jogsi, legalábbis szerdán, amikor voltam intézni azt mondták, hogy másfél, 2 hét, mire kiküldik. Ez egyben azt is jelenti, hogy módosult a jövő hétvégi program. Ugye eredetileg május 1-jén akartunk menni Újvárosba, de  aztán ezt átütemeztük 2-ára. Vonattal megyünk, ami viszont annyiból nem lesz para, hogy  mivel Folli kocsival jön, az állomástól befuvaroz minket a garázshoz. Akit érint az most már belevésheti a naptárába, hogy:

MÁJUS 2 (SZOMBAT) - OUTDOOR GARAGE PARTY @ NEWCITY

Tök jó, hogy kitaláltuk ezt az alternatív változatot, mert már mindenki tök beleélte magát, hogy 1-jén bulizunk és szar lett volna 16-áig várni. Azt sajnálom csak, hogy Csabi nem jön, mert rákövetkező héten érettségizik. Azért remélem meggondolod magad, hallod VIRUS!!! :)

Ráadásul most beszéltem Ádival is, úgyhogy még az is lehet, hogy ő is jön, szal jó kis mulatozás lenne akkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr881085878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása