Ophidian & Ruffneck - Noisemaker VIP

[EM4V09]

A1: Ophidian & Ruffneck - Noisemaker (Ruffneck & Ophidians straightbackward VIP)
A2: Ophidian & Ruffneck - Noisemaker (Not really original version)
B1: Ophidian & Ruffneck - Noisemaker (Meccano Twins VIP)
B2: Ophidian & Ruffneck - Noisemaker (Noise made by Tapage & Meander)

Úgy tűnik a mai nap a meglepetések felfedéséé Cardiacéknál. Milyen fura, hogy anno ebben a postban írtam "egy rejtélyes buliról", valamint az új Enzyme X, illetve VIP-ről.
A mai napon már pontos infóval szolgálhatok mind a három kérdőjelet illetőleg. Ezek közül is a második az új Enzyme VIP-pel kapcsolatos. Most már 100%, hogy a kép, ami 1 hónapja kikerült a Cardiac honlapjára az új VIP-é, valamint a tracklistet illetőleg sincsenek már kétségek. Most már csak arra szeretnék választ kapni, hogy mikor rendelhetem? :)

Annyit hozzáfűznék a catalog numberhez, hogy sikerült jól elgondolkodtatnia, hogy mégis hogyan lett EM4V09. Először azt hittem, hogy ez megint valami újítás, aztán leesett, hogy azért tűntfurcsának ez a számozás, mivel  az eredetit a Meta4 label-en adták ki...

Most pedig pár szót szólnék így látatlanban az egyes számokhoz. Úgy néz ki, hogy az A oldalt megtartotta magának Ophidian és Ruffneck, hiszen az ő átdolgozásuk kerül rá. Mindkettőnek igen érdekes remix nevet adtak, az A2 szabályosan mókás ra sikerült :) Teljességgel kizárom azt a lehetőséget, hogy elbaszták volna az original számot, ráadásul az eredeti készítők 2 új verzióval lepnek meg minket.

A B oldal első remixelője nem más, mint a Meccano ikrek. Nem igazán tudom mire lehet számítani tőlük, hiszen ha emlékeim nem csalnak akkor ők még nem remixeltek Enzyme számot. Mindenesetre az előző remixükből, amit a Different Breed Of Men-nel alkottak az valami eszméletlen jó volt, így hasonlóan pozitívan állok ehhez a remixhez is és biztosra veszem, hogy nem fogok csalódni bennük!

A B2 az egyedüli az új VIP számok közül, ami már napvilágra került. Nos nem kertelek, nekem maga a szám bejött, habár egy cseppet sem emlékeztet az eredeti Noisemakerre, egyedül a kiállásban van egy kis ismerős dallam, így nem valószínű, hogy túl sokszor fogom ezt a verziót meghallgatni.

Mindenesetre amíg várunk a hivatalos megjelenésre, addig gondoltam feldobom az eredeti változatát a Noismakernek, ami nekem mindig is az egyik kedvenc Ophidian számom volt. Reménykedtem is, hogy felkerül majd az original is a VIP-re, de sajnos nem így történt, így talán sohasem fogom birtokolni lemezen, hacsak egyszer rá nem szánom magam, hogy megvegyem a Meta4E-t...

Hamár töltögettem, akkor feldobtam a B2-nek a verzióját, ami a Thunderdome 2008-as CD-re került, hallgassátok mindkettőt egészséggel ;)

Play It So Loud That Nobody Could Sleep! 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr70904854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása