Hölgyeim is uraim, elérkezett a nap, amire oly régóta vártunk! Egy fergetes bulinak lehetnek tanúi azok, akik a mai napon ellátogatnak Dunaújvárosba! Nem is kívánok több szót ejteni erről, egyrészt mert nincs sok időm, másrészt, aki tudja mi lesz ma, az ott lesz és megtapasztalja maga is miről is vakerálok, aki meg nem... hát az így járt...

Számomra nagyon kellemes meglepetést okozott ma a postás bácsi, amikor beállított a lemezemmel, ezzel egyértelműen eldöntve, hogy mi is legyen az első szám amit felteszek este :)

A lemez a Promo Gold széria második darabja, rajta a King Of Pain-nel, ami nem ok nélkül került rá erre az aranylemezre, hiszen minden idők Promo számainak egyik leghíresebb darabja. Úgy érzem tökéletes választás egy sett indításához :)

Na most viszon lépek is, mert még van bőven dolgom indulás előtt...

See you there guys ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr33833437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása