Hardcore-os zászló

Címkék: hardcore hír saját 2008 zsani 0 day

2008.12.15. 22:51

Úgy tűnik, hogy az én drágámnak túl sok szabadideje volt mostanában, amit hála az égnek hasznosan töltött. Ennek az időtöltésnek az eredményét mutatom meg most nektek. Úgy tekintsetek eme műalkotásra, hogy mégis csak egy 19 éves szakmai tapasztalattal nem, de találékonysággal rendelkező lány fejéből pattant ki az ötlet és önállóan valósította meg. Azért is írok itt a blogomon róla, mert büszke vagyok rá nagyon (L)

A címből már rájöhettetek, hogy miről is van szó: bizony, egy házi készítésű hardcore-os zászlót gyártott az én ezermesterem :)

Viszont az elkészítése nem volt ám olyan egyszerű: először is egy nagy fekete anyag kellett hozzá. Először úgy akarta megcsinálni, hogy lepedőből kivágdossa a betűket, de az túl nehéznek bizonyult, ezért döntött a "fújás" mellett. Ha fújásról van szó, akkor bizony sablon is kell. Ezt gépen megtervezte, kinyomtatta, majd rárakta egy kartonlapra és kivágogatta belőle.
Utána jöhetett a "munkaasztal" megépítése, ami két vödörből és egy rájuk keresztbefektetett bútorlapból állt, amire aztán rákerült a hungarocell, amire lehettett immár rögzíteni az anyagot.
Innen már nem volt túl bonyolult a dolog, rákerültek a sablon betűk, a kilógó részt eltakarta újságpapírral, aztán fogta az ezüstszínű felni spray-t, amit "kanna" gyanánt használt :)
Miután készen lett gyanús hangra lett figyelmes... Hát a spray szó szerint megette a hungarocellt és belemarta a szöveget :D
Végezetül higítóval kijavítgatta az apróbb hibákat, közben jól beállt a szagtól, majd jöhetett a száradás és befejezsül az összevarrása a két anyagnak. Itt a végén volt egy kis anyai közreműködés is, de a varrást leszámítva teljesen egyedül végezte a fent említett műveleteket.

Itt megleshetitek az összes képet ami a zászlóról készült előtte/közben/utána:

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr96825179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása