Kapcsolódó bejegyzés


Kissé megkéstem ezzel a bejegyzéssel a tegnap estével,  pontosabban a tegnap előtti estével kapcsolatban, most már viszont ráérek, úgyhogy jöjjön aminek jönnie kell.

Nem véletlen, hogy a buliról nem szóltam egy szót sem előzőleg, mivel hasonlóan a múltkori Garázs Partyhoz a mostani is eléggé spontán jött. Szerencsére a tapasztalat azt mutatja, hogy mindig az efféle bulik szoktak a legjobbra sikerülni és a mostani is egy olyan volt, ami tovább erősíti ezt a statisztikát.  Ezt a találkát eredetileg T-Virus kezdeményezte, az ő ötlete volt, hogy összejöjjünk egy UNG-s találkára. Ezt fejlesztettük aztán tovább úgy, hogy ha már összegyűlünk, akkor ne csak dumálgatás, hanem bulizás, zenélgetés is legyen.

Kezdetben kétféle változat volt kilátásban. Ezek közül az első, miszerint Rácalmásra mennénk egy nyaralóba hamar ki lett lőve, majd a B terv, miszerint Baracsra mennénk is dugába dőlt, miután kiderült, hogy valaki más már lefoglalta a helyet, ahova menni szerettünk volna. Ezek után aztán egészen szerdáig úgy nézett ki, hogy le lesz fújva az egész, de mivel már mindenki be volt lelkesülve arra a döntésre jutottunk, hogy csináljuk megint a Garázsba, legfeljebb, ha nagyon hideg lesz, akkor viszünk valami extra fűtőberendezést. Erre aztán végül nem is volt szükség, megteremtettük a kellemes hőfokot, aki meg fázott az táncolt, hogy felmelegedjen :)

Szólnék pár szót a hangulatról: Mindannyiunk véleménye szerint nagyon remekre sikerült az este és mindenki jól érezte magát. Jókat dumálgattunk, na és olyat mixelgettünk, hogy hajjaj :) Vidámságban sem szenvedett hiányt az este, főleg miután előkerült valahonnan egy szatyorni régi bakelit, amik közül utána jópárat fel is tettünk a lemezjátszókra. Pörgött az Eddától kezdve a Hotel Menthol-on keresztül a Csókkirályig minden. Ha jól emlékszem még valami cigánymulatóst is feltettünk néhány perc erejéig. Kreatívitásunk határtalan, így ezeket a slágereket  nem csak hallgattuk, hanem kevergettünk különféle számokkal. Az alábbi videón például a Hotel Menthol-ra keverem rá Promo Brother Of Conflict-ját. Szerintem kurva jól hangzik :D

A régi mulatósok után nyomtunk T-Virus-sal és Dj.Storm-mal közösen egy majd 3 órás B2B settet, ami nagyon jóra sikerült. Szegény Storm mindig megszívta, amikor valami Third Movement-et kapott tőlem és azt se tudta mit kezdjen vele :D Cserébe ő meg számomra ismeretlen Megarave-kell "kedveskedett" úgyhogy igazi kihívás volt ez a set mindannyiunk számára és a résztvevők is élvezték egy darabig, aztán szépen sorban egymás után kidőltek :)

T-Virussal azt is felfedeztük milyen iszonyat jól hangzik egy számra önmagát rákeverni és némi ügyeskedéssel nagyon komoly kis hangzást lehet elérni. Sajnos hosszabban nem videózott senki, úgyhogy  csak egy alig fél perces videó maradt meg közös játékunkról. Viszont megdumáltuk, hogy a következő buli előtt mindenképp összejövünk és megpróbálunk valami hasonlóan szokatlant alkotni, amivel, ha eljön a mi időnk nagy hangulatot lehet kelteni :)

Összességében egy felejthetetlen nap volt és leszámítva a cipekedést az állomástól a garázsig, valamint, hogy sikerült megölnünk 2 hangfalat és egy erősítőt minden 100%-os volt.  Reméljük  a legközelebbi dunaújvárosi bulira már meglesz a jogsim is és akkor már tényleg minden szuper lesz.

Végül pedig szeretnék köszönetet mondani Csabinak a kezdeményezésért, Stormnak a kellékekhez, T-Boynak a helyszínért és hangtechnikáért! Nagyon jól éreztük magunkat Zsanival és alig várjuk a folytatást ;)

Képek egyben innen tölthetőek

Videók innen

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr4974656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj.Storm · http://unitednewcitygabbers.fw.hu 2009.03.02. 13:31:33

sztem is nagy party volt :D csak kár hogy mögöttem csattant el a hangfal :S :D és egy kicsit az is rátett a halláskárosodásra plusz a hangfalam ott jobb oldalt :S
még mindíg szét van a fülem
de ezeket levéve nagyon nagy volt :D
Atti várom hogy meglegyen a jogsid :P

Dj.T-Virus 2009.03.08. 19:43:22

Nah végre én is regisztráltam...(épp itt volt az ideje 8D )
Nagyon fasza buli volt ez, nagyon bejött, remélem még sok ilyen lesz 8).
De azt is remélem hogy legközelebb már nem hagyok el semmit indulás előtt, ezzel lekésve a vonatot. Igaz ilyen élményben is csak most először volt élményem, 2 óra várakozás, 2 perc miatt xD. Nah de sebaj ilyen is kell néha...8D

Dj.T-Virus 2009.03.08. 19:45:11

nah írni sem tudok...

szal: "...ilyen élményben is csak most először volt részem,..."
süti beállítások módosítása