2 hónap után újra itt

Címkék: saját 2009 mérföldkő

2009.06.21. 15:53

Sokan gondolom már azt hitték, hogy ez a blog talán már soha nem fog frissülni, amit valljuk meg így közel 2 hónapos eltűnésem után nem is csodálok. Azonban úgy néz ki, hogy mától kezdve ismét naprakész leszek, és ezzel együtt tovább tudom folytatni azt amit elkezdtem.

A statisztika is mutatja a látogatók számának csökkenését, habár ez teljesen rendjén is van, azonban örülök neki, hogy még így frissületlenül is akadtak olyanok, akik nap mint nap felnéztek ide és várták a folytatást. Remélem sokakat vissza tudok majd csábítani, ha újra normálisan fogom űzni az ipart és akkor Keselyűnek sem kell terhelnie a telefonszámláját azzal, hogy felhív :D

Megvallom őszintén nem valami könnyű így 2 hónapos szünet után folytatni ezt az egészet, mert nem tudom hogyan lenne a legcélravezetőbb behoznom a lemaradást. Mivel mindenről beszámolni kissé sok időbe telne, ezért úgy döntöttem, hogy néhány postba megpróbálom összesűríteni a mondanivalómat, aztán bízom benne, hogy többé nem kell ilyen nagy szünetet hagynom és akkor a friss bejegyzéseket naprakészen tudom majd vezetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr11198905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása