About this week...

Címkék: hír info saját 2009

2009.04.25. 15:44

Az elmúlt hét okozott néhány izgalmas napot számomra, de szerencsére ennek vége, és minden, ami parás volt megoldódott. A két legfontosabb esemény a szakdolgozat befejezése, majd leadása volt, valamint csütörtökön volt a Brókernetes vizsgám is. Hálisten most már nyugodt vagyok és megkönnyebbültem, ugyanis minden úgy ment mint a karikacsapás, vizsga sikerült, szakdogát időben sikerült befejeznem, beköttetnem és leadnom.

Tegnap aztán, hogy jól induljon a hétvége megérkezett két csomagom is, melyek természetesen lemezek rejtettek, de ezekről majd külön bejegyzésben írok részletesebben...

Jah, mielőtt elfelejtem boldog születésnapot T-Virus, te is beléptél végre a 2. X-be :)

Nos ennyit akkor a múltról, nézzük mit tartogat számunkra a mai este. Hát úgy néz ki, hogy nem fogunk unatkozni, először is megyünk Mahagóniba, aztán megünnepeljük a Brókernetes sikert, majd az este hátralévő részében Bódiéknál lesz egy kis lightos hepaj.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr701085866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása