Masters Of Hardcore
Design The Future
7 Maart 2009
Brabanthallen – Den Bosch (NL)
22.00 – 07.00
Presale: 45 €
www.artofdance.nl
www.mastersofhardcore.com

 


 

A mai napon napvilágra hozták a márciusi MOH lineup-ját, valamint a hivatalos trailert.

Megmondom őszintén, hogy szerény véleményem szerint kezdtek egyre jobban ellaposodni a design tervezések az elmúlt partykat tekintve, nem láttam benne igazi fantáziát, és azt az érzetet keltették bennem, hogy mivel úgyis tudják, hogy tömve lesz a stadion, ráadásul van elég hírnevük, így megtehetik, hogy "szart" (már bocsánat) dobjanak a piacra, mert senkit nem fog érdekelni, ha MOH, akkor elmennek a bulira, legyen akármilyen is a tálalás...

Persze az is lehet, hogy egyszerűen nem volt ihletük a tervezőknek, mindenesetre, ha ez volt a probléma, akkor most igazán megihlethette őket a "jövő" témája, mert végre itt egy újabb remek design!

Már ez a terminátoros feelinget tartalmazó MOH fej is nagyon komolyan néz ki, utoljára a hegyes állú Raise Cain-es fej tetszett, mert az utána lévő bulikban nem sok módosítás volt a fejen és ami volt, az se sikerült túl jóra, főleg ez a Forma 1 feelinges Pole Position nem illett egy hardcore bulihoz...

A trailer is nagyon kreatív és igencsak jóra sikerült szerintem, gondolva itt ismét elmúlt néhány bulira (szintén például a Pole Position-é szerintem ritka gyenge volt). Alapból megvan ennek az alcímnek a maga vonzereje, hiszen az, hogy "megtervezni a jövőt" kicsit elvontan hangzik, és kiváló választás a Pole Position, vagy The Warriors Elite után. Legalábbis azokban én nem láttam annyi fantáziát mint ebben a "Fjúcsörös " dologban :)

Ahogy az elvárható, a jó designhoz sikerült egy nagyon frappáns "szöveget" is hozzágyúrni, ezzel mégjobban megerősítve engem abban, hogy ez a tervezés most kimagaslóan jóra sikerült.

It is not enough to understand, or see clearly
The future will be shaped in the arena of musical activity by the chosen ones willing to commit their minds and bodies to the task.
Rebels in the past, heroes in the present, conquerors of the future.
Masters of hardcore

Szóval az egyedi MOH design az most nagyon elnyerte a tetszésemet, viszont ezt sikerült lelombozni ezzel az átlagos lineup-pal.

Outblast vs The Viper
Angerfist
Evil Activities
Korsakoff vs Lady Dana
Neophyte
Noize Suppressor
Radium
Unexist
DaY-mar
T-Junction
Amnesys
Tha Playah
Outside Agency
Stormtrooper
Tommyknocker vs Mad Dog
Dyewitness

MC Villain
Drokz vs Akira
Dr. Rude
Manu le Malin
DJ Paul vs DJ Panic
Predator
Stunned Guys
Catscan
D-Spirit vs Sceletor
Endymion & Ophidian
The Master Class (Bass-d & Vince & Darkraver)
Tomcat & Rudeboy
D-Saster
MC Linez
Negative A
Art of Fighters
J.D.A.
Nico & Tetta
Offensive
Pavo
Tango & Cash

MC Syco
The Beat Controller
The Destroyer
Anime
Noisekick
The Menace vs Reflect
D-Jackal
Rotterdam Terror Corps
X-Factor DJ Team
OCD vs The Beast
Mercenary vs Redemption
MC Justice
Crucifier vs Recype
Vahg
MC Tha Watcher
Nexes
Dione

Amikor elémkerült ez a lineup átfutottam a neveket és néhány embert leszámítva azt kell mondanom, hogy mostanában mindig ugyanazok zenélnek Persze ez önmagában nem lenne baj, de több változatosságot is belevihetnének. Mondjuk lehet, hogy így hirtelen nem kellene ilyen szigorúan ítélni, mert végülis van pár új arc akiket eddig nem, vagy nagyon ritkán látni MOH bulin. Gondolok itt Nexesre,  Dion-ra, T-Junction-ra, Dyewitness-re vagy esetleg a Traxtorm Records új büszkeségére Anime-ra. Ha már a Traxtormosokról beszélek, az mindenképpen pozitív dolog, hogy egyre több Traxtormost hívnak MOH bulira. Régebben mindig Tommyknocker és Stunned Guys-ék voltak akik képviselték az olasz labelt, de szerencsére változtattak ezen és jó ilyen neveket látni, hogy Amnesys, vagy éppen Nico & Tetta. Mellesleg Playah se sűrűn zenélt még MOH-on... Akkor most  "általános" a lineup, vagy éppen magam ellen beszélek ezeket a kivételeket megemlítve?
Mindenki ítélje meg a maga ízlése szerint, az tény, hogy biztosan remek party lesz, és nem gondolkoznék rajta, hogy menjek-e ha hollandiában élnék, de a jelen helyzetet tekintve tuti, hogy nem ez lesz az a buli, amire 2009-ben ki fogok menni. Nekem más nevekre van szükségem, hiszen őket már láttam/hallottam (majdnem) mind :)

Még egy szó a lineup-ról: amin a legjobban ledöbbentem, hogy mit keres Pavo a listán??!! Az oké, hogy lesz megint Early Rave aréna, de Pavo mégiscsak hardstyle DJ kérem szépen... Vagy ez csak bennem vált ki ekkora felháborodást?

Trailer Youtube:

Trailer flash (High Quality):

Kattints a kicsit feljebb levő Play gombra az indításhoz! (A gomb megjelenése az internetkapcsolatodtól függően pár másodperc elteltével jelenik csak meg)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr57838771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.07.20. 17:30:08

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Trackback: webdesign antwerp 2018.02.07. 01:03:05

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása