Sanyi szülinapja Szimplában

Címkék: buli képek saját 2009

2009.02.08. 14:43

Egyik kedves BGF-es csoporttársam, aki mellesleg volt Vidista munkatársam is egyben tegnap ünnepelte születésnapját, ahova mi is hivatalosak voltunk Zsanival. Az összejövetel helyszíne a Szimpla Kert volt, ahol már voltunk előtte párszor és ritka hangulatos hely. Aki még nem járt ott mindenképpen térjen be egyszer, nagyon különleges feelingje van az egésznek, mivel gyakorlatilag egy lakóház van átépítve szórakozóhellyé. Mondjuk szavakkal ezt úgysem nagyon tudom leírni, ott kell lenni, hogy átérezd. Egy negatívuma van a helynek, az pedig az árak, és ha az italok olcsóbbak lennének, akkor biztos gyakrabban járnék oda az tuti.

Mindenesetre mi nagyon jól szórakoztunk, jókat beszélgettünk, sokat hülyültünk, abszolút jól érezte magát mindenki szerintem. Jó volt végre újra találkozni a rég nem látott arcokkal, meg persze új emberekkel is megismerkedni számomra mindig öröm :)

Ha hazafelé nem ment volna el az orrunk előtt a 941-es busz, akkor az este befejezése is szuper lett volna, így meg jó sok várakozással + sétálással volt teli. Na de mindegy is, legalább hideg nem volt, egy kis mozgás meg nem árt :D

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr89930110

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szimpla kert 2010.11.08. 14:10:52

Helyszín: 1075 Bp., Kazinczy u. 14. Látogatás: 2009. október 28. 18:10-19:00 > Itt tanulják a semmittevést, stírölik a táncoló fekete körömlakkos csajokat. Adatlap Elérhetőség: - We...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása