Egy fárasztó és hosszú éjszakán vagyunk túl, sokan még lehet, hogy fel sem keltek, de akik ébren vannak azoknak is kell majd egy pár nap hogy kipihenjék a tegnap fáradalmait. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sült el ez az egész halloween-i szösszenet, jó volt látni, hogy igencsak meg volt töltve a terem emberekkel és szemmel láthatólag élveztétek a bulit.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki eljött, a partyzóknak és a segédkezőknek egyaránt. Külön köszönet jár pár embernek, őket szeretném kiemelni, mert nélkülük nem jöhetett volna létre a tegnap este.
Közéjük tartozik Dudás Niki, aki 1 hónappal ezelőtt felvetette a bulinak a lehetőségét, Mercenary, aki egy szuper flyert készített és ezzel is felkeltve az emberek érdeklődését a party iránt. Folli, akinek a lemezjátszói nélkül igen csendes lett volna a tegnap este és Váradi Sanyi, aki remélhetőleg minél több pillanatot örökített meg kamerájával.
Feecynek és Skyscrapernek hálás köszönet mindenfajta segítségért és tanácsért, Attilio-nak a ruhatárban végzett tevékenységéért, Zsánnak, hogy már délutántól ott volt és segédkezett, Sheft-nek a remek MC-zésért és nem utolsósorban Zsaninak, hogy segített kreatív ötleteivel mégjobban feldobni a bulit és a feelinget. Természetesen köszönet illeti az összes fellépőt, hogy egész éjszaka szórakoztatták a közönséget jobbnál jobb settjeikkel!
 
Elnézést kérek akiket esetleg kihagytam, igazából akik tegnap ott voltatok TI MIND SEGÍTETTETEK, hiszen elősegítettétek azt, hogy a jövőben is lehessen ilyenfajta partykat szervezni!
Akik nem voltak ott, azok remélem majd a visszhangokból leszűrik következtetéseiket és talán a legközelebbi alkalommal tiszteletüket teszik.
 
!Képek, videók hamarosan!
(kérlek titeket hogy privátban osszátok meg veletem amiket dokumentáltatok és akkor itt közzétenném őket)
 

See ya next time! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr612413804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása