Személy szerint nagyon sok oldal hírlevelére fel vagyok iratkozva, hiszen így mindig frissen tarthatom az ismereteimet a különböző megjelenésekről, bulikról, infókról. A Third Movement már többször bizonyította, hogy megéri feliratkozva lenni náluk, mert a feliratkozottak elsőkézből tudhatnak meg olyan információkat, amiket a honlapon csak később tesznek közzé.

Pár nappal ezelőtt érkezett a márciusi hírlevél, melynek persze mi más lehetett volna a fő témája, mint a Sound System Command. Akik lemaradtak volna róla, azoknak felhívták a figyelmét az interjúkra, valamint arra a pre-partyra, ami most szerdán lesz tartva a Thunderdome Radio-ban. Ráadásul különlegessé teszik ezt az estét azzal, hogy korlátolt számban belépőket lehet igényelni a Studio 80-ba, ahol többek közt Promo, Unexist, D-Passion, The Wishmaster, Alex B és Husz garantálja mindenkinek a fantasztikus hangulatot és egyben előkészítik a szombati bulit. Fáj is a szívem, mert biztosan különleges élményt nyújthat egy ilyen jellegű kis "buli". Na de sebaj, a fő partyn ott leszek szombaton :)

A hírlevél másik témája természetesen Promo új albuma volt. Hivatalossá tették azt az infót is miszerint a lemezt először a szombati bulin lehet majd kapni, valamint megadtak egy Q-Dance-s linket is, ahol néhány szót ejt Promo az albumról. Itt jegyezném meg a hírlevél hasznosságát ismét, hiszen e nélkül simán elmentem volna emelett a cikk mellett. Ahogyan az interjúkkal tettem, ezt is átfordítottam angolra, akit érdekel itt elolvashatja. A cikkben volt 3 preview is az új számokról, amik közül a Fuck That Mashup-t és a Silence Sorrounds Me-t már ismerhetjük a legújabb MOH albumról. Azonban a My Future Destiny-ról eddig semmilyen preview-et nem hallhattunk. Hát most már van belőle egy 2 perces verzió, hallgassátok meg ;) 

Promo - My Future Destiny (Preview)

Nekem nagyon bejött a szám, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a hangzás alapján kicsit olyan mintha D-Passion keze is benne lenne. Nagyon különleges ez az "ének", amire a szám épül, teljesen szokatlan ez Promo-tól. Azonban a dallam, ami ráúszik, az valami kegyetlen jó és tökéletessé teszi ezt a számot!

Ha már a Quality Control-ról írok, akkor muszáj betennem egy jobb minőségű képet a borítóról, ami így még szörnyűbben fest mint kicsiben, pedig bíztam benne, hogy csak kicsiben nézett ki ilyen borzasztóul, de sajnos tévedtem...


Az utolsó újdonság a hírlevélben a következő vinyl megjelenésével volt kapcsolatban. Az infó szerint a 152. vinyl Promo és Wishmaster közös számát fogja többek között tartalmazni és ez lesz a névadó is. A többi számról egyenlőre nincsen hivatalos információ, azonban biztosan Promo új számai közül fog még rákerülni néhány. Ezenkívül hamarosan jön a Promo Type 010 is, amelyre a Quality Control-ról válogatta a számokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr571003403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása