Osztálytalálkozó

Címkék: suli saját 2009

2009.02.07. 15:10

Tegnap volt esedékes a gimnáziumi osztálytalálkozóm, erről írnék most röviden. Az összejövetel elsősorban azért volt megtervezve, mert ofőnk, Elvira készíttetett egy évkönyvet és abból szeretett volna 1-1 példányt kiosztani.

Az osztályunkból kiindulva egyáltalán nem lepődtem meg semmin, azok közül a szituációk közül amiket tegnap este átéltünk. Röviden így nézett ki a dolog: 4 jóember már 18:00-ra odamegy, lányok egyszerre esnek be, nehogy bánthassuk őket külön-külön, aztán végül a végére beesik a két jómadár, Zoli és Erik :)

Annyira tipikus volt már, ahogyan az egész kezdődött. Hivatalosan 7-re volt megbeszélve a találkozó, de persze Zoli kitalálta, hogy menjünk 6-ra (ő azért 8 után be is futott :D), mondjuk nem estünk kétségbe, ha már "odarendelt" minket 1 órával korábbra addig is beültünk helyet foglalni, mert természetesen nem volt előzetes helyfoglalás, és így mázlink volt, hogy egyáltalán elfértünk. Mondjuk már az is vicces volt, amikor Keselyű felhívott aggódva, hogy hol fog elférni 30-40 ember, aztán felvilágosítottam, hogy az osztálylétszám 26 fő volt 12. év végén. Ebből a  26-ból, is biztosak voltunk vagy 10 emberben, hogy úgyse jönnek szóval jó esetben is 16-an lettünk volna max, amiből végülis a konkrét szám 12 lett (ha jól emlékszem...). Még így 12-en is szükösen fértünk el, de azért valahogy megoldottuk.

Mindenesetre azért elvoltunk, kicsit klikkesedve (ahogy az tőlünk már megszokható :D) de jókat beszélgettünk. Aztán a lányok kb 20:30-kor mind leléptek, így ottmaradtunk kb 6-an, de mi is oszlottunk 9 után, amikor elfogyott az  utolsó üveg olcsó sör is :D

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr4928511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása