Az elmúlt időszakban megcsappant a lemezrendeléseim száma is, azonban az ínséges időszak ellenére is sikerült beszereznem 6 lemezt, a következőkben ezekről ejtenék pár szót.

Kattints a továbbra (tök gizda így nem?? :D:D) ------------------------------>

  • (BZRK39) Bertocucci Feranzano - XTC Love (The 2009 Remixes)
  • (ENZYME031) Meagashira & Endymion - In Sync With The Sun
  • (IM010) Electronic Pig - Pigs De Resistance
  • (IMPHC003) Divato - Raw 'N' Louder (Remix)
  • (T3RDM072) Demolition Part 5
  • (TRAX080) Tommyknocker - Criminal

 

A fenti lista tartalmáz 4 friss lemezt, valamint található közte két régebbi release is. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mercynek, hogy eladta nekem a Demolition 5-öt, illetve az Electronic Pig-et. A Demoliton kollekciómból immáron csak az első 4 hiányzik, amiket nem lesz egyszerű beszerezni. Akinek meg van és eladná, az kontaktoljon velem :) Régóta vágytam már erre a darabra, hiszen két igazi klasszikus szám is található rajta. A mai napig az egyik nagy kedvencem D-Passion-től az Everyday Again, valamint Promo Insp-Her-Ation-e is egy fantasztikus muzsika.

Legfrissebbként került a kollekciómba az új Enzyme vinyl, ami személy szerint nekem az egyik kedvenc Enzyme lemezem lesz. Érdekes azonban, hogy ez a vinyl mennyire megosztja az embereket. Sokak csalódtak benne, sőt továbbmegyek, egyenesen utálják, de a másik oldal meg imádja. Én az utóbbiak közé tartozom, mondjuk aki ismeri az ízlésemet az nem lepődik meg ezen. Oké meg kell hagyni, hogy ez a lemez igencsak mainstyle-osra sikeredett és éppen ezért nagyon kilóg az eddigi releasek közül. Mert hiába vannak visszamenőleg is dallamosabb zenék, azért az Enzyme-tól sokkal durvább zenékre számít a nép. Viszont ha félretesszük azt, hogy ez egy Enzyme release és csak spontán hallgatjuk a számokat, akkor be kell valljam, hogy igazi partytracknek számít az A1, B1, ami  biztosan meg fogja mozgatni a közönséget a bulikon. Összességében azt hiszem, hogy egy kikúrt jó lemezről van szó, aki meg elvontabb számokra vágyik, annak ott van az A2, B2, vagy vegye elő a régebbi Enzyme vinyleket, aztán tomboljon azokra, mi mainstyleosok meg hadd élvezkedjünk ezen :)

Különböző kommenteket és véleményeket olvasgatva azt hiszem, hogy rosszat nem igen olvastam az új BZRK lemezről. Ez főleg annak köszönhető, hogy a 3 különböző stílusú szám közül mindenki megtalálja azt amelyik éppen az ő szívéhez a legközelebb áll.  Egyrészt jó húzás volt rátenni az original verzióját is az XTC Love-nak, hiszen a régiiskolások számára igazi élményt nyújt, másrészt szerencsés, hogy a két remix nagyban különbözik egymástól. Míg Headbanger remixe tipikus mainstyle vonásokat hordoz, addig Promo hozta a szokásos basszusait és ezzel igencsak sikerült feldobnia a számát. Vicces volt olvasgatni, hogy azok az emberek is akik hánynak Promo mostani számaitól mennyire élvezik ezt a remixet. Számomra 10/10-es ez a remix, kegyetlenül tetszik az a sok változatosság, ami ebben a számban hallhattó. Különböző hangeffektek, lyrics-sel való okoskodások egyszerűen zseniálissá teszik ezt a számot. Arról meg nem is beszéltem, ahogy az utolsó 1 percben az a sok különböző basszus összevissza váltakozik, "egymásba fonódik" és közben megy az ének. Egyszerűen tökéletes munka!
Headbanger remixével kapcsolatban nem voltam valami optimista, de miután meghallgattam párszor rá kellett jönnöm, hogy mégse csinált szart bármennyire is szerettem volna :) Éppen ellenkezőleg, el kell ismernem, hogy kitűnő munkát végzett, úgyhogy kap tőlem egy pirospontot.

Nem beszéltem még Tommyknocker új lemezéről, illetve a Raw 'N' Louder remixekől, úgyhogy végezetül jöjjenek ők.

Nos a két remix közül a Crucifier verzió egy kalap szar, úgyhogy őt ugorjuk is át gyorsan. Ellenben T-Junction csodás munkát végzet, hozzátenném: mint mindig... Eleinte szomorú voltam, amikor T-Junction otthagyta a TTM-et, hiszen Promo és D-Passion melett ő egy nagy húzó név volt. Azonban ha azt nézem, hogy a TTM azóta is ontja magából a jobbnál jobb releaseket, valamint T-Junction sem tűnt el a süllyesztőben, akkor végülis teljesen mindegy, hogy ki áll egy-egy név mögött. Mert személy szerint engem rohadtul nem érdekel, hogy most T-Junction a Rawfuel-en, az Important Hardcore-n, vagy pedig a MOH-nál adja ki a számait. Lényeg, hogy megvehessem és élvezhessem.

Tommykncoker lemeze önmagáért beszél, eddigi legjobb Traxtorm lemezek közé tartozik, ezzel szerintem mindent elmondtam. Mindhárom szám zseniális, mondjuk eleinte a Crunk nem állt közel a szívemhez, de mostanra már megszerettem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr901200040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása