Amikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam, hogy nem fogom teletömni zenékkel. Ezalatt komplett vinyleket, albumokat és setteket értek (nem azt, hogy néha belinkelgetek egy-egy számot, amikor épp beszélek róluk), de most muszáj megtennem, hogy ezt a szavakkal le nem írható settet megosszam veletek, mert amit Promo ismét alkotott, attól már megint nagyon kivagyok... Asszem még jópár óráig nem fogok tudni lefeküdni, mert újra és újra meg kell hallgatnom ezt a settet, ami tömve van 0-day, illetve még meg nem jelent zenékkel. Többükről már beszéltem is néhány posttal ezelőtt. Először is itt a tracklist, ami már önmagában is katasztrófálisan brutális (ezért lejjebb mindenképp kielemzem egy kicsit a saját szemszögemől):

01-Alex B & D-Passion - Plat & Voorspelbaar
02-Nosferatu & Endymion – Pass The Bottles
03-Promo - Battling Ignorance
04-Evil Activities - No Place To Hide
05-Bertocucci Feranzano - XTC Love (Promo Goes BZRK Remix)
06-The Wishmaster - Get Out My Way
07-Promo - Different Breed Of Men (Meccano Twins Remix)
08-Ophidian & Ruffneck - So Many Sacrifices
09-Promo - Always Futile
10-D-Passion - Realism (Promo Remix)
11-3 Steps Ahead - Drop It (Tommyknocker & Stunned Guys Remix)

Már rögtön az első számnál megakadt a tekintetem mielőtt elkezdtem hallgatni. Elővillant emlékeimből, hogy hallottam már ezt a számot a nemrégiben megjelent Earthquake albumon, akkor D-Passion mixelte és már akkor is kirázott tőle a hideg. Ismét a jól megszokott Alex B és D-Passion stílus, egyszerűen nem tudnak hibázni, hihetetlen ez a két embert, hogy milyen alstílust teremtett a Hardcore zenén belül. Értékelés: 10/10
Második szám: Csak nem a nemsokára megjelenő Enzyme 30 vinylnek az első száma? Hát de. És ahogy azt el lehet várni Endymiontól és Nosferatutól, igazi ütős kis mainstyle számot hoztak össze. Értékelés: 10/7
Harmadik számot már lehet ismerni Promo legújabb vinyléről, nem kell bemutatnom. Értékelés: 10/8

Hallgasd meg:

 


A négyes szám, a már jól ismert Evil Activities szám, nem ragozom. Értékelés: 10/9
Jöjjön az ötös: Már itt is leírtam a véleményem, hogy az XTC Love-os remixek közül nálam kétség kívül ő a befutó, hiszen az original verzióhoz képest ez már teljesen átvette Promo stílusát, a tőle megszokott basszusokat, amitől  zseniális lesz ez a szám. Természetesen egy 10/10-est kap tőlem.
A hatos szám a legújabb TTM lemezről van, Wishmaster bemutatkozása a Third Movement-nél azt hiszem jól sikerült, igazi belevaló mainstyle vinylt adott ki. Viszont nem tudnám megmondani miért, de tőlem ez a szám csak 10/6-ot kap.
Úristen elértem a heteshez és pont azt hallgatom. Hát csak annyit mondok, hogy fejhallgató van a fejemen, de úgy szól, hogy majd szétszáll a fejem ettől a basszustól amit Meccano Twins rátett erre a Promo számra. Kétség kívül fantasztikus remix, egyértelmű 10/10-es.
Hát igen a nyolcas szám. Mindenki ismeri akinek kell. Nem fűzök hozzá semmit, nem is értékelem, hiszen nem új számról beszélünk. Najó 10/8as számomra :)
Kilences: az új Promo vinyl másik oldala. Ez az oldal nekem jobban tetszik, talán azért mert a régebbi Promo számokat juttatja eszembe. 10/9
ÁÁÁ a 10-esről nem akarok és nem is tudok beszélni... Tényleg nem tudom mit írjak. Eddig fostam a szót, de most, hogy hallgatom. ááá ilyen a világon nincs. Nem lehet ilyet csinálni. De mégis. De hogyan? Amikor először hallottam az eredeti Realism-ot már akkor elkönyveltem a legjobb számok közé és most mégis, ezzel a remixxel Promo rátett a 10/10-re egy jó nagy lapáttal.  Egy teljesen másik Realism-ot hallhatunk a remixben, csak az árnyéka az originalnak, de mégis egyből azt juttatja az eszembe. FUCKIN' RESPECT TO PROMO & D-PASSION!!!!!!!!!!

D-Passion - Realism (Promo Remix)

 

TIME...
TIME...

!!!PAY BACK TIME YOU SON OF A BITCH!!!
I don't care what they, I worry about what I do.
You know, Let them do them, I'll do me.
Promo the revolutionist you SON OF A BITCH! PUNK MOTHERFUCKER!
Why don't you try to be HARD-CORE??
You Fuckin' Fuckin' Fuckin' 
This expected, Disrespected!
You Ain't Hardcore... You sound like shit!

!!!Most pedig köteles vagy letölteni a settet!!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr100778813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása