ENZYME INCUBATION
TH3 TH1RD 1NJ3CT10N

28-02-2009

 

Kb 1 hónappal ezelőtt felkerült a Cardiac oldalára egy sejtelmes kép, melyhez annyi infót csatoltak, hogy "More Info Soon". (Írtam is róla itt)

Végre elérkezett a soon és kiderült, hogy mit rejtegettek eddig!

Már akkor úgy sejtettem, hogy valamilyen partyval kapcsolatos hírt titkolnak, és ezt ma meg is erősítette hivatalosan a Cardiac.
Az Enzmye Incubation legújabb, számszerint 3. bulijáról van szó. Megmondom őszintén nagyon meglepődtem, amikor először olvastam róla, hiszen a legutóbbi Injection 2005-ben volt és mivel annak már 4 éve nem gondoltam volna, hogy valaha is folytatni fogják ezt a szériát. Pláne, hogy ha az Injection CD-ket nézzük, abból most jött ki az 5. darab, így az sem igazán passzol... Mondjuk tény, hogy az első után is két évet kellett várni, de azért 4 év kihagyás után nem nagyon szoktak egy bulit az előző neve alatt futtatni... Persze lehet, hogy az volt a cél, hogy meglepjék az embereket a visszatéréssel, mindenesetre engem sikerült!

Na nézzük sorban az infókat, kezdjük a helyszínnel, ami nem más, mint a Németországban található Turbinenhalle stadion. Itt lesz megrendezve február utolsó napján. Furcsa, hogy miért választottak német helyszínt és az még furcsább, hogy 1 hónappal a buli előtt lett csak kihirdetve minden adat, köztük maga a tény, hogy egyáltalán buli lesz. Ez egyáltalán nem megszokott, főleg ha a bármelyik Art Of Dance-s bulira gondolok. Ők, és a többi buli szervező cég már mindig jóval előtte elterjesztik az infókat.
A másik dolog, amit abszolút nem értek, hogy egy Enzyme bulit, hogyan szervezhet meg az Underground House Movement? Azért ez kicsit olyan negatívnak hat... Olyan látszatja van, mintha az Enzyme nem lenne képes megrendezni a saját buliját...

Eddig nem mondtam túl sok pozitívumot, úgyhogy gyorsan pótlom is ezt a hiányosságomat. Kezdésnek elég jól mutat maga a belépő ára, ami csupán 24€ és nem 40-50, pláne ha azt nézzük, hogy nem gyakori, hogy egy buli 12 órás legyen. És hát végsősorban a lineup az valami istenin néz ki és emiatt megbocsájtható a késői időzítés, a német helyszín, valamint az UHM kotnyeleskedése...

Area 1 : NZM 1NN0V4T0RS
Nosferatu
Weapon X
D-Passion
The Viper
Triax
Mad Dog
Anime
Catscan
The Playah
Prowler
Lenny Dee
Newstyler

Live: Endymion - Ophidian

Area 2: NZM TR4D1T10N4L
Ruffneck
Dione
Buzz fuzz
Drokz
Marc Acardipane
Lyrix
Dano
Predator
R-kane
Stylewars

Area 3 : NZM 4RCH1T3CTUR3
Mindustries
Outside Agency
Enzyme X
Tieum
Sandy Warez
Leo Laker
Mat M. Maddox
Mental Wreckage & The Relic
Mortifer
Twilight

Live: Synapse & Sei2ure -Tapage

Az 1-es area mainstyle-ra koncentrál (nagyon helyes :P). Ebből kifolyólag nagyon tetszetős az ottani DJ felhozatal. Cardiac részéről ott lesz természtesen Nosferatu, Endymion, Ophidian, Weapon X, valamint nagy meglepetésemre ott lesz Prowler is, aki az "elhunyt" Bionic label-en mindig kiemelkedően teljesített. Persze ha már mainstyle, akkor a Traxtormosok sem maradhatnak el. Az olasz labelt Mad Dog és Anime fogja képviselni (itt jegyezném meg, hogy ugye nem csak nekem tűnik úgy, hogy az újdonsült Traxtorm tagnak, Anime-nak milyen szépen ível felfelé a karrierje?). Ahogy azt már említettem, ez a buli UHM és Cardiac szervezésével jött létre, ezért nem csodálkozom Triax nevén. A maradék pár ember viszont nem tudom mit keres ott? Ne értsetek félre, mivel ezt nem negatív dolognak szántam de mit keres D-Passion egy Enzyme partyn?? Mivel nálam ő a Nr. 2 DJ/Producer, ezért ezen a ponton kezdett megfájdulni a szívem :( Jaj faszom, ahogy erről írok, rámtörnek a gondolatok, hogy milyen szép számai vannak, így nagyon fájó lesz kihagyni ezt a bulit IS... Na gyorsan befejezem az egyes terem elemzését, aztán lépek is tovább. Nem említettem még Catscan-t, illetve Newstylert, valamint Playah-t és Vipert. Playah-n és Viper-en nem is filózok, hogy mit keresnek ott, hiszen mindketten istenek, ellenben Catscan? és Newstyler? Miafaszvan? Nem volt kivel megtölteni az 1es termet vagy mi a geci van??? Erre tán sose kapunk választ... De most komolyan, ez mégis egy ENZYME Inkubáció akkor mondjuk miért nem zenél Project Omeaga, vagy Nexes, vagy Wishmaster? Pedig simán tökéletes teremnek neveztem volna az Area 1-et, de csak sikerült lehúzniuk...

Az Area 2, illetve 3 esetében nem fogok se áradozni, se regényt írni, mivel nem az én világom. A 2-es terem az oldschool híveknek okozhat nagy élvezetet, a 3-as pedig az állatoknak :) Mondjuk azért a 3-as teremben vannak szimpatikus arcok, oda énis betekintenék és az Enzyme X név mögött rejlő titokzatosság mindig valami pozitívum meglepetésre utal. 

Összességében: A negatívumok ellenére kihagyhatatlan buli mind az Enzyme híveknek, mind a maradéknak, az biztos, hogy nem keveset adnék, ha ott lehetnék az 1-es teremben... :(

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr53904412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása