Habár már közel négy hónapja nem volt új post az oldalon, most azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy megtörjem ezt a csendet, mert van bőven miről írnom. Úgyhogy bele is vágnék rögtön a dolgok közepébe!

Jelenleg ugyan még csak februárt írunk, de azt kell hogy mondjam, hogy bulik szempontjából nem fogunk panaszkodni az év első felében, ugyanis már most májusig tele vagyunk buliidőpontokkal.

Az első ilyen esemény már itt is van a nyakunkon, ugyanis február 19-én a dunaújvárosi srácok egy tavaszköszöntő bulival "nyitják meg" az évet.

A szóban forgó event nem más mint a NewCity Core Wars, melyről minden tudnivalót megtaláltok az alábbi linken. Ez a buli viszonylag szűkkörűnek ígérkezik, legalábbis az eddigi visszajelzések alapján, de abban biztos vagyok, hogy egy igazán jó hangulatú, családias feelingű estének nézünk elébe!

Mindeközben a Death Noize Clan Hungary nagy erőkkel készül idei, két felvonásos partysorozatára, a Madness - Dual Personality-re. Erről most itt nem ejtenék túl sok szót, ugyanis egy külön bejegyzésben fogok majd nyilatkozni bővebben! Addig is az alap információkat megtalálhatjátok Facebookon (linkek jobb felül), illetve a hamarosan induló www.deathnoize.hu weboldalunkon!

A két Madness között sem fogunk unatkozni, ugyanis a Rakehell 6 is készülőben van,  és biztos vagyok benne, hogy nem kell már sokat várnunk a hivatalos infóra sem!

So... let's prepare for a HARD spring!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr62646754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása