Szombati dumaparty

Címkék: képek saját 2009

2009.02.22. 18:58

Nem mondhatnám, hogy unalmasan telt a tegnapi este, sőt nagyon feelinges kis összejövetelt szerveztünk meg volt Vidista Parkos munkatársaimmal, konkrétan Sidanyival és Giderivel :)

Mivel Sanyi előre tudta, hogy szülei lelépnek a hétvégére wellnessezni, ezért azt találtuk ki, hogy jó lenne egyet összefutni, iszogatni, dumálgatni stb és pont kapóra jött, hogy a kéró megüresedett, ígyhát a mi Sándorunk meginvitált magához minket. Hát nem volt éppen gyászos a hangulat, annyit sírtunk a röhögéstől, hogy az valami kegyetlen, és mi más mutatná, hogy milyen jól elvoltunk mint az, hogy délután 4-től, reggel 6-ig megállás nélkül képesek voltunk pofázni. Azért így visszagondolva arra a filozofálgatásra az álmokkal kapcsolatban be kell, hogy valljam, hogy így reggel 6-kor nem kicsit voltunk már agyilag letompulva :)

Én a magam részéről sokkal jobban szeretem ezeket a spanokkal összeüléseket egy kocsmában, vagy valakinél, mint lemenni mondjuk disco-ba aztán nem csinálni gyakorlatilag semmi értelmeset. Valahogy mindig meglepődök, hogy mennyi mindent meg tud így dumálni az ember, mert itt tényleg arról volt szó, hogy 14 órán keresztül be nem állt a pofánk és daráltunk mindenről ami az eszünkbe jutott. Közbe kicsit nyomkodtuk az Xbox-ot, meg ittuk a söröket persze csak szolidan nem részegedésig, Zsani persze megkopasztotta a srácokat, hamár ott volt, ráadásul beállított Sanyi szomszédja is, akit mellesleg Tominak hívnak egy akkora vizipipával, hogy alig fért be az ajtón, szóval  valóban mókás  kis délután/este volt.

Nem is ragoznám tovább a dolgot, de mindenesetre már lefixáltuk, hogy a nem túl távoli jövőben feltétlenül megismételjük ezt a fajta összejövetelt, hogy mindig naprakészek legyünk és meg tudjuk beszélni az éppen aktuális pletykákat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr7958981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása