Néhány napja olvastam a Traxtorm honlapján egy cikket, melyet Tommyknocker írt és amiben 2009-es terveiről mesélt. Annyi mindenről írt, hogy muszáj megosztanom a világgal (vagy legalábbis az olvasóimmal).

Mindenekelőtt bejelentette, hogy elkészült a legújabb E.P.-je, amivel kapcsolatban két, pontosabban 3 dolgot mondott:

1. Hamarosan megjelenik
2. A B oldalon lévő számokat ismerhetjük
3. Az A oldal viszont meglepetés

Akárhogyan is nézzük ezek a tények igazán remekül hangzanak, viszont egyből szemet szúrt nekem amit a catalog number-t illetőleg írt, vagyis hogy TRAX080 lesz. Most vagy ő írta el (amit kétlek), és 79-re gondolt, vagy pedig a Traxtorm valami meglepetésre készül, ugyanis a nemrégiben megjelent Gangsta & Gangsta a 78-as számot viseli és a Traxtorm nem az a fajta label, aki összevissza szokta megjelentetni a produkcióit. Először az Always Hardcore-ra gondoltam, de hát ugye az TRAXCD nevet visel, szóval nagyon kíváncsi vagyok mi fog kisülni a dologból. Személy szerint nagyon reménykedek egy Anime vinylben, habár az Always HC tracklist-et elnézve egy Amnesys vinyl sanszosabb. Egyre izgalmasabb ez a dolog... :) Azért biztos, ami biztos intéztem Tommynak egy üzenetet, hátha elárul valamit ezügyben...
Ami tuti: a B oldalra fog felkerülni a Criminal, illetve a One Sick DJ. Már így simán musthave vinyl lenne, de az hogy felkerül az A oldalra mégegy, eddig ismeretlen szám, az csak tovább növeli ennek a release-nek az értékét, szóval a magam részéről I can't wait!

A következő lemezét illetőleg azt mondta, hogy egy vadiúj saját szám lesz rajta, valamint két remix. Elárulta a remixelőket is, most lehet kapaszkodni: Neophyte & Evil Activities, valamint Endymion. Ez valljuk meg őszintén nem gyengén a holy shit kategóriát súrolja!

És ezzel még nem értek véget a fergeteges infók!

Amint készen lesznek ezzel a vinyl-lel csinálnak egy új számot Stunned Guys-ékkal, amit - most kapaszkodj ismét! - azon a lemezre fognak rátenni, amin a Your Choice remixek is lesznek!! Lehet ezt még ragozni???

Tommy mindenesetre meg fogja próbálni, ugyanis egyéb tervei is vannak 2009-re...

Szép jövőnek nézünk elébe, csak győzzük kivárni ezeket a BOMB release-ket és persze legyen elég money a pénztárcánkban, hogy beszerezhessük őket! Én egyiket sem szeretném kihagyni ;)

 


 

Habár ez már nem tartozik a tárgyhoz, de mivel Traxtorm-hoz kapcsolódik és  most nem akartam ennek egy külön postot szánni, gondoltam felteszem ennek a bejegyzés végére a nemrégiben elkészült Traxtorm Megamix sorozat 3. darabját.

(Az első kettő letölthető INNEN, illetve INNEN)

Traxtorm Megamix - Part 3

01 - Neophyte vs The Stunned Guys - Rev. 909
02 - The Reactor - Vae victis
03 - Tommyknocker - Woman
04 - The Stunned Guys - She (Original mix)
05 - The Stunned Guys - Mind controller
06 - Dj Lancinhouse meets The Stunned Guys - Brain confusion
07 - Tommyknocker - The nutrition
08 - Turbolenza - Master of the universe
09 - Core Pusher - Devil down
10 - The Reactor & Raoul meet Impulse Factory - Warzone
11 - Holy Crown Forces - Fuck out quick
12 - Art of Fighters - Release 6.0
13 - Art of Fighters vs Nico & Tetta - Alleluja motherfuckers
14 - The Stunned Guys - Back once again
15 - Dj Lancinhouse meets The Stunned Guys - Atmosfera
16 - Dj Lancinhouse meets The Stunned Guys - This time it’s war
17 - Dj Attic & Dj Stylzz - Push the tempo, treat the bass
18 - DJ Paul - Floating around xtc

LETÖLTÉS / DOWNLOAD

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr32921451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása