Tavaly eldöntöttük Ábelékkal, hogy idén megejtünk egy közös nyaralást négyesben valahol külföldön. Az, hogy Olaszországba menjünk nem volt kérdés, a pontos hely kiválasztásával kapcsolatban pedig én vetettem fel Jesolo ötletét. Tökéletes választásnak tűnt a részünkről, mert minden olyat képes nekünk nyújtani ami számunkra fontos.

Maga Jesolo nincs túl messze (700km), ráadásul közel van hozzá jó néhány olyan látványosság, amit meg szeretnénk nézni (Velence, Murano, Burano).  A város köztudottan nyűzsgős hely, pont amilyenre nekünk fiataloknak szükségünk van. Többek között található  még egy nagyon király aqua park is.  Én már egyszer voltam ott és nagyon visszavágyom, úgyhogy alig várom, hogy menjünk :)

A hétvégén voltak anyáék az utazás kiállításon és hoztak vagy 10 kiló prospektust, amiket tegnap át is nyálaztunk és találtunk jó pár nekünk megfelelő ajánlatot is. Ma voltunk az utazási irodában és le is akartuk foglalni az egyiket, de pechünkre a foglalásokat intéző nő nem volt bennt. Legalább az adatainkat felvették és ha minden igaz, akkor holnap jelentkeznek és ha van üres apartmanjuk a számunkra akkor mehet a menet :)

Nagyon csúnya lenne, ha már teltház lenne, de azért valljuk meg ennek elég kevés az esélye lévén, hogy 2 nappal az utazás kiállítás után nem hinném, hogy mindenki pont oda és pont akkor szeretne menni, de azért mindenesetre ez is benne van a pakliban, úgyhogy azért bennem van egy kis para. Főleg azért, mert ilyen király apartmant ilyen olcsón nehéz találni. Van medence, saját parkoló, strandszervíz, 50 méterre van a tengertől, a konyha teljesen felszerelt, minden apartmanhoz tartozik balkon és mindez fejenként 21ezer Ft-ért 1 hétre... Elsőre nehéz volt elhinni, főleg, hogy ilyen 35-40ezer körülre saccoltuk. Persze nem július közepén megyünk, de azért azt nem hittem volna, hogy augusztus végén ilyen olcsóért ilyen minőségű szállást lehet találni.

Remélem holnap fog születni egy bejegyzés melyben leírhatom, minden simán ment és befizettük az utat!

:P


 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr92976599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása