Már jó ideje úgy voltam, hogy nem nagyon fogok új bejegyzést közétenni, azonban szűk két hónap múlva egy igen ütős hardcore buli van kilátásban és úgy gondoltam, hogy terjesztem akkor ezúton is az igét.

Részletekért kattints a továbbra!

Na nézzük miről is van szó konkrétan!


(katt a nagyobbért!)

 

2010 június 04-én, pénteken a Vörös Yuk ad helyet egy bulinak, melyben a DJ-k a kemény zene szerelmeseinek az igényét igyekszenek majd kielégíteni.

A 17 fellépő, 2 teremben várja szeretettel mindazokat akik érdeklődnek a Hardcore, Oldschool, Hardstyle, Hardtechno, Dubstep, Dnb, Speedcore, Terror stílus iránt!

Timetable:
Area 1: HardcoreArea 2: Hardstyle, Techno, Speedcore & Many More!
22:15 - 23:45 Dj. Storm vs. Hardknocker22:15 - 23:15 Private Crew
23:45 - 01:15 Cornell vs. Hertzz23:15 - 00:15 Unknown Warrior vs. Kain
01:15 - 02:00 Dr. Folli00:15 - 01:15 X-Generation
02:00 - 03:30 T-Virus vs. The Warrior01:15 - 02:15 Sheft
03:30 - 05:00 Adrenalin K vs. Skyscraper02:15 - 03:10 CoreNoiser
 
 
03:10 - 04:05 Dj Endi
04:05 - 05:00 NoiZeMaker

 

Hadd összegezzem akkor külön-külön a két termet néhány mondatban, hogy a kételkedőket, vagy vacilálókat a jó irányba mozdítsam el ;) Lássuk először az Area 1 felhozatalát:

  • Az estét a két dunaújvárosi UNG tag Dj. Storm és Hardknocker nyitja meg. Mindketten rajonganak a darálósabb Megarave Records-ért, valamint a dallamos mainstyle hardcore-ért, így tőlük mindenképp egy kellemes kis bemelegítő settet fogunk kapni! Utánuk következik Cornell és Hertzz settje amit  ajánlani tudok mindenkinek, aki szereti felpörgetve hallgatni kedvenc mainstyle hardcore számait. BPM-ben nem lesz hiány ebben a másfél órában! 1 óra után nem sokkal Folli fogja elfoglalni a lemezjátszókat, akit remélem senkinek nem kell bemutatnom... Akinek mégis, az jöjjön el és bemutatom :D Miután Folli kellőképpen kifárasztotta a közönséget következik T-Virus és The Warrior, akik változatos zenékkel igyekeznek mindenkiből mégtöbb energiát kifacsarni. Tőlük hallhattok majd a dallamos mainstyletól elkezdve, darálós, Third Movement-en keresztül mindent mi szem, szájnak, (fülnek) ingere!  Az i-re a pontot Adrenalin K és Skyscraper beteges mixe fogja feltenni, és ők fogják zárni az estét is.


  • A hardcore központú 1-es terem mellett a 2-es terem már sokkal színesebb, ami a stílusokat illeti. Az első és második fellépő páros - név szerint a Private Crew illetve Uknown Warrior vs. Kain - a drum'n'bass és a dubstep kedvelőit fogja szórakoztatni 1-1 órában. Utánuk az X-Generation pattogósabbra veszi a figurát és a legjobb hardstyle zenékkel szórakoztatja majd a nagyérdeműt, befejezésként némi hardcore-al fűszerezve. Az utána következő órában részt vehetünk egy időutazáson, ugyanis Sheft a hardcore régi nagy klasszikusait, oldschool & early hardcore-t fog játszani, a szett végén várható elszórtan egy-egy terror, speedcore track, mely előre felkészít CoreNoiser felpörgetett mainstyle hardcore, speedcore órájára. Ezt követően DJ Endi következik majd, aki a hardtechno világába kalauzol minket. Az este zárásaként NoiZeMaker fogja az állvamaradt partizókat végleg padlóra küldeni a Macho kiadó legjobb zenéivel. Változatosságban és BPM-ben nem lesz hiány, az garantált.

 

Ha elnyerte tetszésedet a felvezető, és érdekelnek a részletek, akkor görgess lejjebb és megtalálsz minden fennmaradó adatot a bulival kapcsolatban! Gyertek minél többen és bulizzunk egy hatalmasat, bontsuk le a Red Hell-t!!! ;)

INFO & LINKS:

 

 

  • Do you have any questions? Want To Contact?/Kérdés, óhaj, sóhaj:

Partyforum
E-Mail: the_warrior@freemail.hu
Tel.: +36205872660 (The Warrior) or +36306653192 (Kóródi Norbert aka Noizemaker)
 

 És végül, de nem utolsósorban: SZAVAZZ!

Ott leszel a bulin?

View Results
Create a Blog Poll

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr891931809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása