TRAILER:

 

Szerintem sokan vannak, akik még a decemberi Thunderdome himnusz által okozott sokkban szenvednek. Nekem legalábbis eddig még nem sikerült kihevernem Endymion és Nosferatu két remek számát, amik szerintem az eddig készült Thunderdome himnuszok közül a legjobbak, erre máris azt olvasom hogy közeledik a következő Thunderdome buli.

Úgy néz ki, hogy az ID&T-nél folytatni szeretnék azt, amit tavaly elkezdtek, vagyis a Thunderdome-ok évi számát 2-re emelni. Tavaly volt először, hogy májusban és decemberben is tartottak 1-1 bulit. A tavalyihoz hasonlóan a mostani is Amszterdamban, a Heineken Music Hall-ban kerül megrendezésre.

A trailert megnézve különböző érzések kavarognak bennem, de összességében tekintve jópofának tartom ezt a kezdést a Rocky zenéjével, miközben összevágtak mindenféle boxolással kapcsolatos videókat, majd egy balhorgot adva az egésznek elindul D-Passion száma (amit hiába fikáztok emberek, mert valamit csak tudhat, ha egy Thunderdome intro-ba az ő számát teszik...) és jönnek a már megszokott partyhangulatot mutató bejátszások. Valljuk meg, láttunk már ötletesebb trailert is, de erre se mondhatnám, hogy rossz lett, főleg a jó zene választás miatt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr11985402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása