A mai napon miközben a Moszkva téren haladtunk keresztül a barátnőmmel érdekes dologra lettünk figyelmesek. Először azt hittük, hogy kigyulladt az egyik busz, de amikor közelebb mentünk akkor láttunk, hogy habár szép nagy tűz van a egyik alatt, de nem a busz ég, hanem a BKV Zrt. egyik szakembere próbálja "begyújtani" a 22-es buszt, ami nem akart elindulni.

Hát hiába, ez a hihetetlen nagy hideg még ezeken a korszerű járgányokon is kifog, még jóhogy mindenre van stílusos megoldás... Kíváncsi lennék mi lenne itt mínusz 20 fokban főleg ha leesne egy kis hó is, ha már a száraz idős mínusz 5 is kifog rajtuk.

Azt javasolnám a sofőröknek, hogy mától mindenkinél legyen egy lángszóró, így elkerülhetőek lennének a hasonló okból való késések...  

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr39875589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása