2010-06-04 Hardcore @ Red Hell 

Na a két osztrák partyreport után nézzünk akkor most egy magyar buli elemzést is :)
Jó páran már bőven a kezdés előtt (8 óra körül) ott voltunk a helyszínen, mivel még fel kellett építeni a helyszínt, beállítani a felszereléseket, stb. Minden rendben zajlott és pontban 22:00-kor el is kezdődött az este első settje, melyet Stormnak és Hardknockernek köszönhettünk. A magam részéről nagyon teszett, főleg a rengetek Meccano Twins nóta, na meg az ilyen klasszikusok mint például a Falling Down, vagy Tommyknocker Dream-Scream-je. A set első felében még elég kevesen voltunk, de olyan 11 óra tájban már egész szép tömeg gyűlt össze. Az este második settjéről Cornell, illetve Hertzz gondoskodott. Tőlük hallhattunk sokféle gyöngyszemet, régi és új számokat egyaránt, valamint a settjük alatt fergeteges hangulat lett urrá az embereken és igen szépen megtöltöttük a nagytermet. A harmadik fellépő Folli volt, aki zeneileg hozta a szokásos formáját, nagyon jó számokat játszott, azonban a technika ördögének köszönhetően nem tudott túl pontosan játszani mert sajnos elkezdtek meghalni a tűk... Ennek ellenére szerintem mindenki élvezte az előadást. Folli után következtem Csabival  én, és ez volt az első olyan buli, ahol immáron a formációs nevünket, az Infected Warriors-t használtuk, ezt tükrözte az öltözetünk is, amit most először (és remélhetőleg nem utoljára :)) viseltünk. Sajnálatos módon a lemezjátszó tűje a mi settünk közben végleg megadta magát, elkezdett fél centiket előreugrálni, így aztán lehetetlenné téve a mixelést. Egy jó negyed óra-20 percbe került mindent korrigálni, ami azért kicsit rontott a hangulatunkon, de miután minden helyreállt igyekeztünk újra elkapni a fonalat és jó hangulatot teremteni, ami remélem sikerült, de mondjátok meg ti :). Az estét Skyscraper és Adrenalin K zárta, akik szintén szépen kitettek magukért és nagyon vegyes nyalánkságokat pakolásztak.

Sajnos a másik teremről nem sokat tudok mesélni, mert szinte végig a nagyteremben voltam, de a visszajelzések alapján ott sem okoztak csalódást a fiúk, úgyhogy gratula nekik is :)

Néhány szó még a technikai részekről... Véleményem szerint a Red Hell-i hangtechnika sosem volt a legjobb, de tulajdonképpen nem panaszkodnék miatta, mert egész jól szólt, egyedül a monitor volt nekem kevés... De hát ki hogy szereti...
A fénytechnika lightos, de éppen megfelelő volt, a lemezjátszók is szuperek voltak, csak a tűk ne lettek volna elhasználódva... 

És végül akkor jöjjenek a dokumentált emlékek, amik most nem csak képek lesznek, ugyanis a laptopommal rögzítettem az egész éjszakai hanganyagot, így aki újra fel szeretné idézni a setteket, az lejjebb megtalálja a linkeket (a saját settünkhöz megírtam a tracklistet, a többihez nem tudok szolgálni, de ha valaki veszi a fáradtságot és megírja, akkor természetesen linkelem azokat is!

 

 

  • Livesets:
    (jobb gomb, mentés másként, vagy másold be őket valami letöltőprogramba)
  1. Dj. Storm vs Hardknocker
  2. Cornell vs Hertzz
  3. Dr. Folli
  4. Infected Warriors      [TRACKLIST]
  5. Skyscraper vs Adrenalin K

 

VÉGEZETÜL KÉRLEK TITEKET, HOGY ÉRTÉKELJÉTEK A BULIT!

Szavazzatok, vagy akár írjatok kommenteket!

 

Osztályozd a bulit 1-10ig!

View Results
Create a Poll

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr32076743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása