Megérte ilyen korán felkelnem, hiszen nem másra ébredtem, mint hogy máris felkerült a tegnap esti Studio 80-ban megrendezett "előbulin" készült live adás vágatlan verziója.

Jelenleg éppen azt a nagyon brutálisan jó settet hallgatom, melyet D-Passion-ék alkottak. Az biztos, hogy a közönség nem unatkozott és aki elment nem bánta meg. Főleg ilyen 2€-s belépőért, szinte nevetséges hogy ennyit elkérnek :D Mert az oké, hogy nálunk ilyen 500-600 Ft-os belépőnél már el szokott gondolkozni az ember, na de a hollandoknak 2€ az vicc. Na mindegy ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg... Mindenesetre megnyugodtam, hogy lesz mit hallgatnom a holnapi buszozás alatt :) 

Wishmaster és Promo is jó kis settet adott, mindketten raktak ismeretlen számokat a settekbe, Wishmaster sanszosan azokat, amik a Silence Sorrounds Me vinylre fognak hamarosan felkerülni, Promo pedig természetesen az új albumáról szemezgetett. Az Asian Drum Lesson-on ki vagyok, mekkora poén már :D Azt kötelező meghallgatnia mindenkinek!

Amúgy innen letölthetitek az egyes setteket, illetve megtekinthetitek a tracklisteket is:

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr501011205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása