The Stunned Guys Present:

Always Hardcore Vol. 22 - Dancefloor Dominion

[TRAX CD71]

CD 01

01) Nico & Tetta - Gangsta & Gangsta
02) Endymion - Payback (Tommyknocker’s Yes I am rmx)
03) Meccano Twins - Unnecessary sacrifice
04) Mike NRG - Lost in dreams (Weapon X rmx)
05) Tommyknocker - Criminal
06) Evil Activities vs Tha Playah - Cold as me
07) DJ Dione - Still here kickin ass
08) The Viper & G-Town Madness - Let it bump
09) Unknown - Punani (DJ D 2008 rmx)
10) AniMe - Concentrate
11) Angerfist feat. Vince - No fucking soul
12) Kasparov feat. MC Raw - We will dominate (Angerfist refix)
13) Promo - Battling Ignorance
14) Nitrogenetics - Pledge of resistance
15) Nosferatu & Endymion - Pass the bottles
16) DJ Mad Dog - Last motherfucker
17) Unexist - Spank yer ass
18) Amnesys - 4D future

CD 02

01) Amnesys - Elevation
02) Nosferatu - Hit ‘n’ run
03) Na-Goyah - Fade out
04) Catscan - Future is now
05) Meccano Twins - Dissolution
06) Amnesys - Raw generation
07) Promo - Different breed of man (Meccano Twins rmx)
08) Tommyknocker - One sick DJ
09) Art of Fighters & DJ Mad Dog - Party starter
10) Angerfist - In a million years
11) Roland & Sherman - Jonge edammer
12) Alien T - Rock the nation
13) Rotterdam Terror Corps - Time to kill another one
14) Project Omeaga - Lady alzheimer
15) DJ Mad Dog - Awful sound
16) Neophyte vs The Stunned Guys - The soul collector
17) Nico & Tetta - Untouchables
18) Unexist & DJ Mad Dog - Fight the power

Végre megérkezett a legújabb Always Hardcore lemez!  Úgy vagyok ezekkel a compilationökkel, amikből ilyen sok chaptert kiadtak már, hogy mindig  izgatottan várom a következő darabot. Esetemben az Always HC-nál legalábbis mindig így volt, ez főleg annak köszönhető, hogy ellentétben sok release-el, Stunned Guys-ék mindig igyekszenek megpakolni igazi BOMB számokkal. Hálisten most sem kellett bennük csalódnom, sőt azt hiszem ez a tracklist minden várakozásomat felülmúlta!

A 36 számból 9 teljesen új, és legtöbbjük igazi meglepetés számomra, hiszen semmi előszelük nem volt. Ráadásul a fennmaradó számokból is 10-15 megjelenése az elmúlt hetekbe nyúlik vissza.

Ennyit befezetőnek, most pedig nosza nyálazzuk át az új számokat!

Kezdeném a két Tommyknocker számmal, a Criminal-lal és a One sick DJ-vel. Az előbbiről itt írtam több mint két hónapja, azóta várom már hogy végre hallhassam mit alkotott Tommy. A szerencsés hollandok már hallhatték néhányszor buliban, és Youtube-on is kering róla egy elég rossz minőségű videó, de jó minőségben ezeddig még nem hallhattuk. Hasonló a helyzet a One Sick DJ-vel is. Nagyon remélem, hogy Tommy nemsokára kiad egy vinylt is ezekkel a számokkal és bízom benne, hogy van még valami a tarsolyában és megtöltik majd legalább 3 számmal azt a nyamvadt bakelitet...

Unexist & DJ Mad Dog - Fight the power: Na erre a számra nagyon  ki vagyok éhezve, amikor megláttam az előadókat először szinte felse fogtam...  Ugyanis ha emlékeim nem csalnak, akkor Unexist még sohasem dolgozott együtt Mad Dog-gal. A Traxtormosok közül eddig csak Tommy-val csináltak közös számokat, amit mondanom se kell, hogy persze nagyon jó muzsikákat alkottak ketten. Szóval nagyon kíváncsi vagyok milyen szám született kettejük kooperációjából!

Amnesystől 3 új szám (4D Future, Elevation, Raw Generation) is rákerült az albumra, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan jön az új vinyle és ez a gondolat pedig igencsak orgazmusközeli élvezet okozott nálam :) Ha nem lesznek rosszabbak ezek az alkotások a többi számánál (amit mellesleg kétlek), akkor asszem végre mindenki meglesz elégedve és ismét lesz egy lemez, amit nem aláznak a földig, mert bármily meglepő Amnesysről rosszat még sose olvastam és ez azért már önmagában is mutat valamit :)

Már csak 3 szám maradt hátra, név szerint:

  • Na-Goyah - Fade out
  • Alien T - Rock the nation
  • AniMe - Concentrate

Nem tudok nagyon mit írni az első kettővel kapcsolatban, max annyit, hogy fura újra látni Alien T nevét, hiszen a 2007-es vinyle óta, (ami mellesleg az egyetlen produkciója) semmi életjelet nem adott magáról. Na majd meglássuk mit csinált az elmúlt 2 év alatt...
Na-Goyah gondolom hozza a szokásos formáját/stílusát, igazából semmi extrára nem számítok tőle, mondjuk nem is kedveltem túlzottan sohasem a számait. Van 1-2 jó, de semmi extra, meg lehet hallgatni, de mély nyomot nem hagy az emberben.  Bennem legalábbis nem hagyott...

Szándékosan hagytam a végére Anime-t. Mint tudjuk ő most a Traxtorm legújabb tagja és az egyetlen nő a csapatban. És nem lehet azt mondani, hogy mióta leszerződött hozzájuk tétlenkedett volna. Azóta már több nagynevű bulin is játszott és folyamatosan dolgozik új számain. Még anno foglalkoztam vele és a számával egy bejegyzés erejéig és úgy néz ki végre eljött az idő, hogy teljesben is meghallhassuk, hogy mit alkotott. Már akkor kifejtettem a számról a véleményemet, amit azóta is tartok. Nem írom le feleslegesen mégegyszer, akit érdekel olvassa el itt és hallgassa meg a preview-t ha eddig nem tette volna meg :)

Hát kb ennyit akartam, most már csak arra kell várni, hogy kiadják hivatalosan is és reméljük valamelyik release csapat hamar lecsap rá :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr53908461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Warrior · http://thewarrior.blog.hu/ 2009.01.28. 19:49:36

meglehet, kíváncsivá tettél! ez a scratchelgetés tényleg Unexist feelinges, a basszus meg olyan Mad Dog-os.
Nemsokára megtudjunk biztosan ;)
btw thx a linket :)
süti beállítások módosítása