Nos ez az újvárosi buli is sokban hasonlított az előzőekhez: meg volt a szokásos remek hangulat, volt zenélés kifulladásig, azonban ez a mostani tartogatott jó pár meglepetést is, amik nagyban hozzájárultak a hangulat fokozásához. Na de ne rohanjunk úgy előre, kezdjük szépen az elején!

Sikerült megbizniszelnem Ábel barátommal a fuvart odafelé és visszafelé egyaránt, így a cipekedéssel nem volt gondunk. Szombaton kb 12.30-kor indultunk el tőlünk, majd Csabit összeszedtük és 12.45-kor már indultunk is Newcity irányába. Meglepően gyorsan, kb 40 perc alatt leértünk, így egy kicsit várnunk kellett még Storm-ra és T-Boy-ra. Mielőtt ők befutottak volna, jött Zsani bátyja, aki szintén újvárosi haverjaihoz jött látogatóba és hamár Zsani ott volt a közelben hát befogták egy kis fodrászkodásra :)

Miután megérkeztek Stormék, bepakoltunk és mentünk is a garázsba. Mi ott maradtunk Csabival kettesben, mert Storm és T-Boy még elmentek T-Boy-hoz, mert vittem az elromlott keverőmet és kellettek szerszámok, illetve Gábor utánanézett a neten, hogy mibe fájna megcsinálni, ha az az egység romlott el benne, amire Gábor gyanakodott. Mivel zenélni még nem tudtunk, így Csabival dumálgattunk, iszogattunk, Honfoglalóztunk és a lakatját próbáltuk feltörni több kevesebb sikerrel :D

Aztán befutottak végül Stormék, kitakarítottuk nagyjából a garázst és egy kicsit át is rendeztük, valamint a hangfalakat kipakoltuk kívülre. Az este egyik "főszereplője" Storm új keverője volt, amit aztán ki is használtunk rendesen. Gondolok itt elsősorban az állandó effektezésre, illetve arra a pihentagyúságra, amire reggel használtuk :) Lessétek meg a videót és nézzétek meg mire is lehet használni egy ilyen keverőt kellő ital és megfelelő agyi pihentség után használni :)

Apropó, hamár a videóknál tartok, akkor meg kell említenem, hogy Csabival megint megcsináltuk a Worldwide Crisis vs Worldwide Crisis mashup-unkat és ezúttal fel lett véve az egész, teljes hosszában. Hallgassátok meg, szerintem zseniális lett :)

A különböző settek között volt egy special is, ugyanis T-Boy és Yeti a garázs tetején felépített pultból adtak egy közös settet.

A legfurcsább az az volt a mostani garázsbuliban, hogy többen (köztük én is) kidőltünk párszor és bizony be-beszunyókáltunk. Ennek ellenére persze nagyon zsír party volt, csak mivel már délután elkezdtük a mulatozást, így hajnaltájban mindenkire rájött egy kis fáradtság. Csabi jó sokat aludt, de teljesen megbocsájtható, hiszen innen ment barátnőjéhez családi ebédre, úgyhogy nem akart mosott szarként kinézni (persze ennek ellenére úgy nézett ki :D), viszont, amikor nem aludt, akkor olyan geci jó settet nyomtunk ketten, hogy öröm volt nézni/hallgatni. Meg kell mondjam, hogy imádok veled zenélni Csabikám, és kötelező lesz valami hivatalos bulin egy "T-Virus B2B The Warrior" settet nyomni, mert nem tudom, hogy miért, de annyira összeszokottan zenélünk annak ellenére, hogy csak párszor játszottunk eddig együtt... Sajnos a mostani estén alig játszottunk Storm-mal közösen pedig veled is szeretek te kis köcsög félreértés ne essék :D Főleg azt szeretem, amikor felteszek egy TTM-et és azt se tudod, hogy hol indítsd rá :D:D:D

Na jólvan srácok, jók legyetek, a képek lejjebb megtekinthetők, INNEN pedig letölthetők!

Alig várom már a Weekend @ Newcity - Part 4-et és amint meglesz a jogsim megyünk, úgyhogy készüljetek :D

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr661062708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj.T-Virus 2009.04.20. 20:16:41

mindenképpen kell B2B-ezni, nem is egyszer...hanem amikor csak lehet... 8)
süti beállítások módosítása