Idén lesz 5 éves a Club r_AW partysorozat, aminek mindenképpen szeretnék egy hozzá méltó blogbejegyzést szánni, elsősorban azért, mert nem titok, hogy nekem mindig is Promo volt a kedvenc DJ-m/Producerem, és mivel mind Rude Awakening, mind maga a r_AW bulik, mind a Third Movement kapcsolódik hozzá, ráadásul "ünnepelünk" is, akkor szólnék pár szót magáról Sebastianról is...

2001-ben Sebastian (Promo) és Martijn (X-Ess) megalapították közös, független cégüket, labelüket a Third Movement-et. Azt hiszem, hogy a sikert amit 8 év alatt elértek nem kell bemutatnom, hiszen mindenki tudja, hogy mennyire fontos szerepet töltenek be a hardcore szcénában. Az évek alatt a TTM hatalmassá nőtte ki magát minden tekintetben. Ezt már önmagában mutatja a catalog number száma, ahol éppen tartanak (T3RDM 0149). Persze nem csak az számít, hogy mennyi lemezt dob ki egy label, hanem, hogy mennyi DJ/Producer tartozik alájuk, mennyi bulit bonyolítanak, milyen gyakran vesznek részt különböző eseményeken stb.

Azt hiszem, hogy az is egyértelműen mutatja a TTM nagyságát, hogy milyen széles zenei skálában működnek, hiszen nem nagyon van olyan kemény elektronikai alstílus, amit ne találhatnánk meg náluk. Ezt máshogy nem is tudja elérni egy label, csak ha a legjobbakkal dolgozik együtt. A stílusbeni sokszínűséget évek óta garantálják nekünk a legnevesebb előadók: Alex B, D-Passion, Dana, Dep Affect, Hectic Fence, N-Vitral, Peaky Pounder, Promo, Rude Awakening, T-Junction, Wishmaster, Void Settler, Xaphan.
Rajtuk kívül még van jó pár neves producer, akik ugyan nem TTM-esek hivatalosan, de attól még folyamatosan "besegítenek" a Third Movement fejlődésébe, szóval róluk sem szabad elfelejtkeznünk.
Gondolok itt a következő nevekre: Armageddon Project, Daisy, Vince, E-Man, Korsakoff, Lenny Dee, Matt Green, Micron, Miss Flower, Moleculez, Outblast, The DJ Producer, Sandy Warez, Unexist és még sorolhatnám a neveket, akik mind adtak ki zenét a T3RDM-nél.

Az a legcsodálatosabb és azért is egyértelműen a kedvenc labelem a THE THIRD MOVEMENT, mert azok kevesek közé tartoznak, akik ilyen széleskörű zenei stílust képviselnek, hiszen mindenki megtalálja a magának való stílust, producert. Nincs mégegy olyan ember, akinek a stílusa hasonlítana Alex B és D-Passion stílusához. Ugyanez elmondható T-Junction-ről, Peaky Pounderről, de tulajdonképpen akármelyik tagjukról.

Röviden ennyit szerettem volna bevezetőnek, ám mielőtt rátérnék a konkrét témára, amiről tulajdonképpen írni akartam, gondoltam felteszek néhány számot a fentebb említett előadóktól márcsak a respectem kifejezéseképpen is...

 

 

 

Na most már tényleg ideje rátérni magára a Club r_AW-ra és az ő 5. születésnapjukra...


Promo durvábbik "énje", vagyis Rude Awakening tulajdonképpen a TTM születésével egyszerre történt, ám akkoriban még nem számított nagy névnek és eltörpült Promo neve mellett és sokan nem is ismerték. Azonban mára ha nincs is egy magasságban Promo-val, azt nyugodtan állíthatom, hogy sok DJ-nek nincs akkora neve, mint Rude Awakeningnek. Ez hatalmas elismerés Sebastiannak, főleg azért, mivel az ő esetében nem csak egy sima alias-ról beszélünk, hiszen a stílusukban totális ellentét van. Sokszor elcsodálkozom, hogy ugyanaz az ember mennyire különbözőt tud alkotni, és emelem kalapom előtte!

Az első Club r_AW 2004 április 23-án került megrendezésre. Előtte nem volt egyedülállő r_AW buli, de Rude Awakening termekkel, areakkal jelen voltak és nagy sikereket értek el Mysterylandeken, illetve Hardcore 4 Life bulikon 2002-ben, illetve 2003-ban, így 2004-ben aztán úgy gondolták, hogy esélyt adnak egy olyan bulinak, ami semmi másról nem fog szólni, csak arról a színtiszta stílusról, melyet maga r_AW képvisel.

Ezzel tulajdonképpen egy olyan folyamat vette kezdetét, amire szerintem ők maguk sem számítottak!
5 év alatt pontosan 19 Club r_AW bulit bonyolítottak le, folyamatosan törekedve az újításokra, mindig változatos lineup-pal lepve meg a partyzni vágyókat.  Hívtak előadókat Belgiumból, Franciaországból, Chileből, UK-ból, Olaszországból, Németországból, Ausztriából, Skóciából...
De nem csak a lineup felépítésében voltak változatosak, például a legutóbbi Club r_AW-on Peaky Pounder és Rude Awakening nosztalgiaképpen egy speciális Tape deck settel kedveskedtek a rajongóknak...

A bulik helyszíne minden alkalommal az amstelveen-i P60 volt, és most is csak azért fog megtörni ez a hagyomány, mivel a mostani egy különleges, két estés party lesz, így egyértelmű, hogy nem lehetne ugyanott lenni mind a két este.
Április 17-én lesz az első nap, mely az amszterdami Melkweg-ben lesz megrendezve, de másnap, 18-án természetesen ismét a P60-é lesz a főszerep!

A lineup egyenlőre még nem látott napvilágot, de amint ez megtörténik természesen kiteszem ide!

***Update 2009-02-14: Lineup***

Day 1:
Jeff Amadeus
Kimvo
Miss Djax
Rude Awakening
Sandy Warez
Live: Waldhaus
Live: Weichentechnikk

Day 2:
I:gor
Mystification
Peaky Pounder
Promo
Live: Micron
Live: Monster X
Live: N-Vitral
Live: Void Settler

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr43904354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása