Nos, az album, amiről már ejtettem néhány szót itt, végre felkerült netre, bár nem scene verzióban, de a minőség 320kbps, szal hallgatni tökéletes. Már sikerült is végighallgatnom, és nem változott meg a véleményem: ez valóban 2 zseniális settet tartalmaz!
Azokról az új számokról fejtenék ki némi véleményt, amiket ezelőtt még nem hallhattunk:

Tha Playah - Bounce Back: Eredetileg én úgy hallottam, hogy  a Bounce-t Evil Activities fogja feldolgozni, de ehelyett úgy tűnik Playah saját maga remixelte meg és ráadásul Bounce Back lett a neve és nem is említik, hogy remix, mintha egy új szám lenne. Persze nem tökmindegy, hogy mi lett a neve, ha egyszer jóra sikerült? Nagyon jól megcsinálta, hogy gyorsított rajta, valamint a dallamot még jobban kiemelte, mint az original-ban és az ismert lyricset meghagyta. Jól el lett találva  az új basszus is, aminek a nyomát se lehet hallani az originalban.
Nexes - Unstoppable: Ez a szám, így első hallgatásra nem fogott meg, bár ennek az lehet az oka, hogy mielőtt beindulna már rákeverik a Mastah Of Shock-ot, így nem jön ki az eredeti dallam, szóval sajnos várni kell még, amíg egy hosszabb verziót lehet majd hallani belőle. Mindeneseter nagyon furcsa volt hallani azt a lyrics-et, ami Promo-tól már ismerős lehet többeknek...
Promo - Your love is gone: Hááát most mit mondjak. Őszinte leszek: ez a Promo szám nem fog a kedvenceim közé tartozni, nekem nem igazán jön be, túl lightos és lassú is, bár ha csak a sebesség lenne a gond, azon lehetne segíteni, de úgy egészében nem tetszik és kész. Sebaj, a legjobbakkal is előfordul, hogy nem alkot maradandót. Majd legközelebb Sebastian ;)
Neophyte vs The Stunned Guys - The Soul Collector: Tudom, hogy a Nightmare himnusszal már foglalkoztam, de mindenhol olyan sok negatív kritika érte, hogy muszáj a védelmem alá venni :) Meg mondom őszintén, amikor először hallgattam az első kiadott hosszabb verziót még nem igazán jött át. De mostanra megváltozott a véleményen. Nem tudom miért fikázzák olyan sokan, sok rosszabb számot lehetne emlyteni. Az tény, hogy nem a megszokott Neophyte, Stunned Guys stílus, de a srácok törekedtek valami újra és így átgondoltam nem áll nekik olyan rosszul és sikerült jó himnuszt csinálni.  Külön megemlíteném, hogy személy szerint nagyon tetszik a lyrics, végre megemlítették Freddy Krueger nevét is, eddig még sose volt ilyen Nightmare számban. Apróság, de nekem bejön... "Freddy Kruger's still here..." :)

Természetesen meg nem jelent új számok vannak még az albumon bőven, de azokat már mind elemezgettem előző postjaimban. Akiket érdekelnek, azoknak ajánlom a jobb oldalon található keresőt ;)

  • Tha Playah-Mastah of shock (Angerfist Remix)
  • Neophyte vs The Stunned Guys - The Soul Collector
  • D-Passion-Realism (Promo Remix)
  • Promo-Different Breed Of Men (Meccano Twins Remix)

Néhány szám:

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr59810077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIZZCONFUSION 2008.12.07. 22:00:15

THIS WAS REALLY A CRAZY FUCKIN' HARDCORE EVENT!!!!!!!!

The Warrior · http://thewarrior.blog.hu/ 2008.12.07. 22:03:58

Hi, nice to see some dutch people here :)
I bet it was a great party!
süti beállítások módosítása