Hát ilyen se volt még, hogy nekem hamarabb legyen meg egy lemez, mint ahogy a scene felrippeli. Jelen esetben nem másról van szó, mint anagyon ellentétes kritikákat kapott új D-Passion lemezről, az Infection-ről.

Third Movement-től rendelni mindig hálás dolog, hiszen nagyon hamar ideérnek a rendelt cuccok, viszont most azért sikerült nagyon meglepniük, hiszen ezt a lemezt csak múlt hét kedden rendeltem és arra azért nem számítottam, hogy már ma megérkezik. Másrészt azért szeretek a TTM-től direktben rendelni, mert mindig küldenek az új bulikról flyereket. Most megleptek az 5 éves Club r_AW-nak egy matricájával és egy flyerével.

Magához a lemezhez nem fűznék semmi egyebet, hiszen a véleményemet már kifejtettem két bejegyzéssel hátrébb.

Nemsokára megyek rutinra, de azért arra még volt időm, hogy gyorsan felrippeljem a számokat, így kedveskedve azoknak, akik tudják értékelni D-Passion-t és számait.

Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr41960634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása