Sosem volt a szívem csücske a Megarave label, de amit mostanában produkálnak, az már tényleg szánalomra méltó. Gyengébbnél gyengébb releasek, semmi újdonság, egyszerűen szólva kiakasztó. És annak ellenére, hogy milyen hulladékok a lemezek, minden hónapban kidobnak 1-2-t. Egyértelműen csak a bevételről szól az egész és egyáltalán nem a minőségről.

Most olvastam Rige-n arról két legújabb szuper vinylről a hírt amik most fognak megjelenni. Az egyik Dr. Z-Vago nevéhez fűzödik, legalábbis annyiban, hogy az ő régi számai közül rádobtak 4-et egy lemezre és most eladják, hogy "Floorkillaz". Na erre mondja valaki, hogy nem CSAK a pénz miatt csinálják.
A másik szuper release Dione újabb "csodája". Régen igenis tiszteltem Dione-t, minőségi zenét csinált, de most, hogy havonta kiad egy 4 számos vinylt, amik mind tök egysíkúak, igencsak lesüllyedt a MRV label szintjére. Ha jobban megnézem, akkor egy épkézláb producer nem található a Megarave-nél. Ott van Kasparov, aki jobban tenné, ha nem nevezné hardcore-nak a zenéit és keresne magának egy hardstyle labelt és ott adná el a szemeteit. Akkor ugye az alkotók közt ott van még Headbanger. Talán még ő az, aki képes valami elfogadhatót alkotni, habár személy szerint egyáltalán nem szeretem a számait, de ha objektívan nézem, akkor ő viszonylag jó zenéket csinál. Talán Partyraiser még a másik producer Headbanger mellett, aki miatt lehet még emberszámba venni a Megarave-t.

Ami viszont kurvára negatív, hogy miről szólnak mostanában a Megarave vinylek? Van egy Kasparov lemez, aztán egy Dione, utána egy Headbanger lemez, amin semmi újdonság nincs jóformán csak pár remix. Aztán most volt egy harmatgyenge RTC próbálkozás, meg hát ott van az upcoming Genesis Projection, akikről sok jót szintén nem tudok mondani...

Őszintén szólva, mióta elérték a 100. kiadott vinylt, onnantól fogva mintha feladatuknak éreznék, hogy minden hónapban 1-2-vel bővítsék lemezeik számát, tökmindegy, hogy milyen szemetet tesznek rá, csak kiadjanak valamit.

Ugye sokan fikázták a legújabb Megarave Special lemezt, a Wonderpill-t de esküszöm az a legjobb lemez hónapok óta. Azért Slavefrise még mindig képes minőségit alkotni, annak ellenére, hogy nem valami aktív tagja a scene-nek.
 

De most komolyan, vessetek erre a képre egy pillantást:

  • 101: remixek
  • 102: Dione
  • 103: Kasparov
  • 104: Headbanger (ez talán 1 épkézláb lemez)
  • 105: hoppá újabb Dione
  • 106: jé csak nem egy Kasparov a Dione után?
  • 107: hát persze, hogy remixek
  • 108: na egy lemez, ami színvonalat emel
  • 109, 110: Ha már buli van, akkor persze egyből kell lemezt is nyomni, sebaj ha szarok
  • 111: Na akkor jöjjön változatosság kedvéért Dione
  • 112: Oké, remixeljünk
  • 113: RTC váú...
  • 114: Gen. Proj. no comment, upcoming, nem sok reményem van bennük
  • 115: remixek, hát persze!
  • 116: ÚJ DIONE! tiszta meglepő nem?
  • 117: Dr. Z-Vago: Floorkillaz (basszunk rá 4 jó számot 1 lemezre, próbáljuk kicsit emelni a színvonalat...)
  • 118: ??? (lehet tippelni... én Kasparovra tippelek, vagy akár egy remix project 6-ra)

Dione - Really insane
[MRV116]

A1. Dione - Really insane
A2. Dione - Having fun
B1. Dione - Party ur ass off
B2. Dione - World war three

Komolyan érdemes meghallgatni a preview-eket, hogy mennyire szarok és mennyire ugyanolyanok:

 

 


 

Dr. Z-Vago - Floorkillaz
[MRV117]

A1. Dr. Z-Vago - My destiny
A2. Dr. Z-Vago - Underground, my sound
B1. Dr. Z-Vago - Hate me
B2. Dr. Z-Vago - The bat device

Ezek legalább jó zenék, csak éppen régiek...

A bejegyzés trackback címe:

https://thewarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr61918268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2009.02.02. 17:14:21

haha! olvasom az elso bejegyzest, es nevetek :D mondja ezt egy olyan ember, aki meg szereti a third movementet es promot :D haha :DD

The Warrior · http://thewarrior.blog.hu/ 2009.02.02. 17:16:42

mondom is, mert nem kicsi színvonalkülönbség van a két label közt :)

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2009.02.02. 17:26:34

teny. ezzel nem is vitatkozom. sajnos a 3. mozgalmas sracok mar nagyon regota a beka segge alatt vannak. teny. :\ szar szar hatan. :\
amugy ebbol a 16 lemezbol, ami a kepen van, 6-7-et siman be lehet sorolni az egeszjotol a gecijoig eso tartomanyba :)
mondjuk a tobbi tenyleg "futottak meg" kategoria..

The Warrior · http://thewarrior.blog.hu/ 2009.02.02. 17:31:50

hát nemistudom Gian, ahogy így végigtekintek a TTM-es lemezeken, akár a régiek, akár az újak közt, szinte kivétel nélkül zseniálisak...
btw csak kíváncsiságból, számodra most kik vannak a csúcson, ha labelre/producerekre gondolsz?

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2009.02.02. 20:57:59

Hardcore Blasters. meg az Enzajm. Traxtorm kurvul (meg mindig zsenialis, de koran sem allitanam, hogy a csucson lennenek), Neophyte es a Rotterdam Records szintugy. (mondom, nem azt allitom, hogy szarok, mert tavaly is csomo zsenialis szamot adtak a vilagnak :))
ami meglepett, hogy az Offensive 2-3 evnyi utolso utani fostermelmest kovetoen kezd megint fasza, ertelmes zeneket kiadni. (igy kellene a TTM-nek is... mar ideje lenne, mert ennel lejjebb nem lehet sullyedni.)
KNOR is feltamadt halottaibol.
MOH mondjuk volt mar magasabban is ennel. ugyanugy vagyok veluk, mint a MRV-vel. kb 10 release-bol 5 gecijo, viszont a masik 50% nem jon be egyaltalan.

mondom en perpill sajnalom a TTM-et, mert zeneileg megcsomorlottek egy ponton. es ehhez meg hozzajarul az a teny is, hogy az elmult ket evben 34 (omfg!!!!) release-t adtak ki. mennyiseg > minoseg... sajnalom nagyon a TTM-et. mar csak azert is, mert regebben az egyik kedvenc labelem volt... lehet, hogy azert is viseltetek igy irantuk, mert melysegesen csalodtam bennuk...
süti beállítások módosítása